Tag på smuttur til Odense – Find et par gode tips

Tag på smuttur til Odense arkaden odense

Trænger du til at komme lidt væk?

Så kan weekendtur til en af Danmarks store eller mellemstore byer være en mulighed. Her ser vi nærmere på Odense som destination, så læs med og få gode tips.

I en hektisk hverdag kan det være meget værd at rive et par dage ud af kalenderen og besøge en anden by, hvor man kan slentre rundt, spise god mad og bare nyde ikke at skulle noget. Danmark har mange gode byer, der er et besøg værd.

Forkæl jer selv med god mad

En stor del af det at tage på smuttur er at forkæle sig selv og hinanden med lækker mad. Odense har mange gode restauranter at byde på, og da arkaden Odense i 2019 skiftede fra at være et gå-i-byen sted til en street food hall fik byen endnu flere spisesteder.

Når maven rumler, kan du være sikker på at kunne få stillet sulten i Odense, uanset om du foretrækker en saftig bøf med pommes, en lækker sushi-menu eller et stykke højtbelagt smørrebrød. Byen har nemlig det hele, og her er det kun din egen skyld, hvis du går sulten i seng. 

Det kan I lave i Odense

Selvom maden ofte er en stor del af en hyggetur, skal der dog også ske noget, og her kan I vælge at besøge byens hyggelige handelsstrøg, hvor et væld af spændende butikker lokker. I Odense finder I også Rosengårdcentret som er et af landets største indkøbscentre med mere end 150 butikker og 25 spisesteder.

I kan også vælge at prioritere et besøg i H. C. Andersens Hus som for nyligt er genåbnet efter en længere periode, hvor stedet har gennemgået en større ombygning. Her er noget for både store og små, og selvom man måske tidligere har besøgt den store forfatters hus, er der al mulig grund til et genbesøg. Efter den meget vellykkede transformation til et tidssvarende og moderne univers, venter der nu hele familien en stor oplevelse, der tager udgangspunkt i Andersens mange eventyr.

Der er altså nok at tage sig til på en tur til Odense, men i denne krisetid kan det ikke udelukkes, at steder nævnt her i artiklen er gået konkurs i mellemtiden, for desværre bukker mange virksomheder under, og der kan hurtigt ske ændringer. Således er også arkaden odense desværre gået konkurs, men heldigvis skorter det ikke på gode spisesteder i Odense.

hello

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.