Go Dream gavekort - en oplevelsesgave

din by odense
– Giv en god ven eller familien en på opleveren

Odense er en by, som har mange oplevelser at byde på

Go Dream har et stort sortiment af meget forskellige oplevelser og gavekort til Odense – der fås med unikke rabatter på de forskellige spændende oplevelser.

Særligt i de senere år, hvor Odense midtby har gang i en gennemgribende udvikling fra stor dansk by til dansk storby, er der flere muligheder end nogensinde før. Hvis du leder efter en oplevelse i Odense, bør du overveje Go Dream.

Tag på gastronomisk eventyr i Odense med Go Dream

Er du typen, der holder af at tage ud at spise? Så er Go Dream det helt rigtige valg. Det vrimler med både ældre og nye spisesteder i Odense, hvor du kan få en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige – og med Go Dream kan du samtidig få rabatter på mange af de spændende restauranter i Odense.

Du kan bruge en oplevelsesgave fra Go Dream på flere af byens mange spisesteder – eksempelvis Jensens Bøfhus i Odense, Café Vivaldi, Madklubben og mange, mange flere. Uanset, om du er til en saftig burger, brunch eller en romantisk middag, kan du finde et Go Dream-gavekort, som matcher dine ønsker.

Oplevelser i Odense for hele familien

Skal hele familien med på en oplevelse, de sent vil glemme? Så bør du også overveje Go Dream. Her kan du finde spændende oplevelsesgaver, som hele familien kan være med til. Eksempelvis kan du købe et gavekort til en tur i Odense Zoo med familiens yngste medlemmer. Hvis I er mere eventyrlystne, kan I prøve en ballonflyvning eller en tur på vandet i en speedbåd.

Mulighederne er mange, og det behøver slet ikke at være så vildt. Der er også mulighed for at købe et oplevelsesgavekort fra Go Dream til en af byens mange biografer. Her kan du enten tage hele familien under armen til én af de aktuelle familiefilm – eller du kan invitere din udkårne med til en romantisk oplevelse i biografsalens mørke.

Køb en Go Dream valgfri oplevelse til én, du holder af

Er du i tvivl om, hvad du skal forære i gave? Måske kender du en person, som ikke ønsker sig noget – eller også vil du bare forære en gave, som er noget udover det sædvanlige. En oplevelse er langt mere spændende end endnu et par sokker, og der er helt sikkert en oplevelse fra Go Dream, som falder i gavemodtagerens smag.

Skal du finde en gave til mors dag, kan du invitere hende med på brunch i Odense. Skal din veninde have en gave, kan du købe et oplevelsesgavekort til cokctail-smagning – måske efterfulgt af en bytur? Mulighederne er stort set uendelige, og der er med garanti en fantastisk oplevelse i Odense, som vækker din interesse.

Mangler du inspiration til den helt rigtige oplevelse, kan du se det store udvalg af oplevelsesgavekort hos Go Dream her. Her kan du vælge mellem mange forskellige kategorier, som du kan lade dig inspirere af. Du kan også bruge søgefeltet, hvis du i forvejen ved, hvad du er på udkig efter.

Giv et gavekort der huskes

Giv et gavekort til en du holder af – prøv et Go Dream ophold i danmark eller besøg udvalget af Go Dream oplevelser i Odense.

Få nyhederne fra dinbyOdense
Hold dig orienteret med de spændende aktiviteter, tilbud og nyheder fra Odenses byliv
- Vær blandt de første der får besked.

 Ved tilmelding: Hold øje med din indboks, vi sender en bekræftelsesmail du skal godkende.
Som modtager kan til enhver tid afmelde i bunden af hvert udsendt nyhedsmail.