Send blomster
din by odense

– sig det med en buket blomster

Blomster levering Odense - send blomster online i dag

Blomster har deres eget sprog, og de kan udtrykke følelser og stemninger, som ord nogle gange ikke kan formidle. Send en smuk og unik buket direkte til døren. Det spreder glæde, tanker og kærlighed med blomster.

Vi har samlet en oversigt med florister og blomsterbutikker i Odense, som tilbyder blomster levering – hurtigt og nemt.

Få din drømmebuket leveret i dag, eller overrask dine venner eller elskede på en særlig måde!

Få buketten leveret direkte til døren

Mange kunder er glade for den fulde service man får når man hurtigt kan sende en buket. Her på siden finder du florister der kan levere blomster til enhver lejlighed.

Hvorfor ikke give dagens buket eller en buket hvide blomster som en personlig hilsen?

Skal man give en færdig buket, så se mere på et af blomster­butikerne i Odense leverer flot buket. Her er det store udvalg af buketter, skårede blomster, flotte gavekurve og bårebuketter til alle lejligheder.

Hvis der ønskes en regelmæssig buket i et fast abonnement, kan du også få smukke buketter sendt i et fast interval, på den måde kan du altid sprede lidt glæde uden at løfte en finger.

Glæd en du holder af i dag. Bestil blomster fra en blomsterhandler i Odense:

Gør dagen i dag ekstra speciel ved at sende en smuk buket blomster til en du holder af.

Blomster altid den perfekte gave. Send blomster nu og lad dine følelser blomstre i smukke farver. Med en hurtige og pålidelige blomsterlevering kan du glæde din modtager med blomsterne allerede i dag.

Blomsterhandler Odense - Hvad kan du forvente af en blomster levering

Enhver buket er med friske og smukke blomster og i høj kvalitet. Der er hvad du kan forvente. Floristerne tilbyder fuld service med professionel håndtering og emballering af buketten, så den ankommer i perfekt stand.

De sørger også for præcis leveringstid og leverer direkte til døren, så modtageren får glæden ved at åbne døren til en smuk buket.

 • Friske og smukke blomster i høj kvalitet
 • Vin og chokolade i kurv
 • Professionel håndtering og emballering af buketten
 • Præcis leveringstid og levering direkte til døren


Med gode priser på alle vores tjenester er Odense bys florister den bedste løsning til enhver lejlighed – både små glade øjeblikke eller store begivenheder som bryllupper eller begravelser.

Denne service omfatter hele Odense, men der kan der kan også sagtens blive sendt blomster til hele Danmark uden merpris.

Der garanteres en oplevelse fyldt med glæde!

Hvordan vælger du den rigtige buket?

Når du skal vælge den rigtige buket, er det vigtigt at overveje modtagerens smag og præferencer. Tænk også på anledningen og vælg passende farver og typer af blomster for at give den bedste glæde. Du bør også vurdere dit budget, så du kan finde den bedste mulighed i forhold til pris og kvalitet.

Nedenstående online butikker har alle online gave- blomsterservice. De gør det nemt for kunder i Odense og hele verden at lave en bestilling af friske buketter eller gavekurve med personlig hilsen.

send blomster

Hvordan sender man blomster?

At sende blomster har aldrig været lettere! Hos Bloomit.dk, Interflora.dk og Euroflorist.dk kan du bestille og sende smukke blomster til hele verden. Vælg mellem et stort udvalg af buketter, blomstergaver, hvide blomster og bårebuketter – altid med mulighed for at tilføje en personlig hilsen på kortet.

Med muligheden for sammedags levering og levering lige til døren i hele Odense og resten af Danmark, kan du sprede glæde og kærlighed, uanset hvor i verden modtageren befinder sig. Glem ikke at vælge en florist med højest kvalitet af friske blomster for et smukt og langtidsholdbart blomsterarrangement.

Bestil blomster i dag!

Priser for blomsterbuketter

Der er altid gode tilbud på:

 • Dagens buket
 • Blomstergaver
 • Hvide blomster
 • Bårebuket
 • Gavekurve med personlig hilsen


Giv en glade overraskelse eller send din kærlighed videre med en glædelige blomster levering.

Tilmeld dig et abonnement hos en af de omtalte blomsterbutikker, for at modtage regelmæssige buketter og få rabatter på dine ordrer.

Skal man give en færdig buket, så find priser og bestil blomster hos:

Vand til blomster og andre råd

For at holde afskårne blomster friske og smukke i længst mulig tid er der nogle trin, du kan følge.

Sådan holder afskårne blomster sig bedst

 • Start med at skære stilkene diagonalt af med en skarp kniv, da dette øger vandoptagelsen.
 • Placer blomsterne i en ren vase, med lunket vand, og sørg for at fjerne alle blade, der kan være nedsænket i vandet.
 • Temperaturen på vandet til afskårne blomster er afgørende for, om blomsterne kan optage vandet på optimal vis. Tulipaner, påskeliljer, hyacinter og ligende løgblomster har det bedst i koldt vand, mens blomster med grenede stilke som roser og syrener trives bedst i lunkent vand.
 • Placer blomsterne et køligt sted, væk fra direkte sollys, varmeapparater og frugtskåle, da disse kan fremskynde blomsternes visne proces.
 • Skift vandet regelmæssigt og beskær stænglerne en smule hver gang for at forbedre vandoptagelsen.
 • Undgå også at udsætte blomsterne for træk eller udkast, da dette kan få dem til at visne hurtigere. Ved at følge disse tips kan du hjælpe med at forlænge levetiden og skønheden af dine afskårne blomster.

Hvad skal du skrive på kortet, der følger med blomsterne?

Det kommer naturligvis helt an på, hvem modtageren af blomsterne er og anledningen til at sende dem. Hvis det er til en fødselsdag, kan du ønske tillykke og sende varme tanker. Hvis det er til en begravelse, kan du udtrykke dine kondolencer og sende trøstende ord.

Generelt er det en god idé at udtrykke dine følelser og taknemmelighed på kortet, og evt. tilføje en personlig note eller en lille anekdote.

Husk at tænke på, hvad modtageren vil sætte pris på og have glæde af at læse. Blomster har deres helt eget sprog.

Sende blomster til andre lande

Det er også muligt at sende blomster til en du holder af i et andet land. De florister der er her på listen tilbyder international levering af blomster. 

Sørg også for at give korrekt adresse og kontaktinformation til modtageren for at undgå forsinkelser eller problemer med levering.

Herunder finder du den bedste blomster levering:

reklame
Annonce
dbO
odense
Annonce
dbO
Annonce
dbO
Annonce
dbO
Annonce
dbO
Få nyhederne fra dinbyOdense
Hold dig orienteret med de spændende aktiviteter, tilbud og nyheder fra Odenses byliv
- Vær blandt de første der får besked.

Som modtager kan til enhver tid afmelde i bunden af hvert udsendt nyhedsmail.

Annonce
Annonce