Besøg Rosengårdcentret i Odense
– Se åbningstider her

Rosengårdcentret

Rosengårdcentret, Odenses største shoppingcenter - Her er over 150 butikker og 25 spisesteder

Rosengårdcenteret er et af de ældste indkøbscentre i Danmark. Det ligger i det sydøstlige Odense. Det blev indviet i 1971.

I Rosengårdcenteret finder du alt, hvad du skal bruge. Med 156 butikker er der ikke noget, du kommer til at savne. Centeret har tilmed en biograf, kontorer og spisesteder. Centret er hele 144.000 m2.

Der er masser af plads til at udforske, shoppe og bruge en dag på underholdning og butikker. Rosengårdcenteret er det største målt på areal og antal butikker. Det er altså helt klart et besøg værd.

Med 3000 parkeringspladser, kan du altid finde gratis parkering, når du skal i centret og ordne nogle ærinder eller have en shoppetur med vennerne.

Hvorfor besøge Rosengårdcenteret?

Der er mange grunde til at besøge Rosengårdcentret. Som allerede nævnt er det et stort center, hvor du finder alt, hvad du skal bruge. Det er større end både Fields ved København og Bruuns Galleri i Aarhus. Det er en fordel, at du kan finde alle de butikker, du skal bruge, når du er ude og shoppe.

Når først man er af sted, har man ikke lyst til at køre byen tyndt for at finde alle butikker. I stedet kan du finde alt i ét center, og det er smart. Samtidig kan du nemt finde mad at spise i centeret, hvis dagen bliver lang, eller du bliver sulten på vejen. Du kan altid kombinere dine ærinder eller shoppeturen med et besøg i biografen sidst på aftenen. Der er mange muligheder for at gøre det lidt mere attraktivt at shoppe.

Andre fordele ved at besøge centret er, at der sker mange ting. Måske er der udsalg, og du kan altid besøge baby lounge, hvis du har taget baby med på turen. Det er et nemt sted at tage børnene med, fordi der helt sikkert også er nogle aktiviteter for dem. Derfor er en tur i Rosengårdcenteret nemt et sted for hele familien.

I babylounge finder du pusleborde, hvor du kan skifte baby, og du finder også bløde møbler, hvor man kan sidde og amme. Der er også en legestue, hvor der bliver vist film for de små. Rosengårdcentret har gjort det nemt for dig at komme på besøg!

Shopping i regnvejr

På en regnvejrsdag er det særligt oplagt at tage i centeret. Du kan være i tørvejr hele dagen, og uanset regn, rusk, sne eller blæsende vejr er du sikret en god oplevelse. Alt foregår indenfor, og på den måde skal du ikke bekymre dig om vejret. Du kan køre til centeret, parkere på en gratis parkeringsplads og så besøge det i tørvejr.

Hvis du har en elbil, er det også muligt at parkere ved en ladestation.

Hos Rosengårdcenteret finder du også gavekort. Det er en god gave til hvem som helst, da de kan finde alt, hvad hjertet begærer i centret. Giv et rosengårdcentret gavekort og glæd en anden. Det er en oplagt idé til gave, eller du kan give det til en, du holder af, og som du gerne vil glæde.

Rosengårdcentret Odense er virkelig et besøg værd!

Rosengårdcentret butikker

I Rosengårdcentret finder du 156 butikker. Der findes alt inden for skønhed, tøj til mænd, kvinder og børn, elektronik, husholdning, og alle de butikker du kender, og som du har brug for. Skal du have nye briller?

Mangler du køkkenudstyr til din nye lejlighed? Hvad med et nyt outfit til en fest i weekenden? Du finder det hele i Rosengårdcentret.

Du finder også alverdens caféer og restauranter. Asiatisk, pizza, burger, sandwich, shawarma og alle de andre gode. Hvad end du har smag for eller lyst til, skal der nok være et sted, der falder i din smag. Mange af stederne egner sig godt til at have børn med. Centret er også handicapvenligt, så der er plads til alle.

Rosengårdcentret har også supermarkeder, hvor du kan handle ind til det daglige. Du finder også apoteker og de steder, du har brug for i hverdagen.

Rosengårdcentret bloggen

Hvis du har brug for noget inspiration, kan du læse med på bloggen på hjemmesiden. Centret har også deres egen facebook, instagram og nyhedsbrev, hvor du kan følge med i udsalg, åbningstider på helligdage og events i centret.

På bloggen kan du læse om forslag til DIY projekter, opskrifter, hvordan du finder julegaver til familien osv. Hvis du vil tjekke bloggen ud, mens du er på besøg i centret, kan du nemt det. Der er byens hurtigste wi-fi i centret, så du kan nemt læse bloggen, mens du tjekker ind med familie og venner.

Er I blevet væk fra hinanden? Så kan I hurtigt ringe hinanden op, og I kan aftale at mødes på torvet. Det er sjovt at tage af sted med venner og familie, og I skal nok få en hyggelig dag.

Rosengårdcentret åbningstider

Shoppingcentret finder du på adresse:
Ørbækvej 75
5220 Odens

Mandag – fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag – søndag*: 10.00 – 17.00

*Nogle butikker kan have lukket søndag

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.