Se de eksotiske dyr i julelysets skær i Odense Zoo

Odense Zoo

Nu kan du ikke kun se søde pingviner, farlige slanger og flotte savanne dyr i Odense Zoo. Fra d. 19 november holder parken sent åbent, mens haven fyldes med juleboder, julehygge og intet mindre end 400.000 glitrende julelys

Odense Zoo bliver forvandlet til et sandt juleparadis på udvalgte datoer (som du finder nederst på denne side), når parken pynter op til jul. Med mere end 400.000 dioder (i alt mere end 27 kilometer lyskæder) og alskens juleboder, julemad og diverse imponerende juledekorationer, kan du få to oplevelser i én. 

Juleboderne byder blandt andet på inspiration til juledekorationer, julepynt og legetøj. Derudover kan du varme dig på Zoos vintersuppe, som er udviklet af James Price, eller en omgang æbleskiver, glögg, honninghjerter, risengrød, eller andre julegodter.

Mød nisserne Zoofus og Zoofie

På udvalgte dage kan børn også møde søskendeparret, Zoofus og Zoofie, som er Odense Zoos nisser, som har boet i haven i flere århundreder. De to nisser er sat på en særlig opgave af Julemanden – de skal finde hans rensdyr inden juleaften, så alle børn kan få deres julegaver d. 24. december. Men det kan godt være svært at finde rensdyrene, når der er så mange forskellige dyr i haven.

Hjælp nisserne på deres zoologiske rejse

Du kan hjælpe Zoofus og Zoofie med at finde rensdyrene inden juleaften, ved at hente en gratis Zoo julekalender i ZOObutikken, eller i en af Fyns REMA1000 butikker (der er et begrænset antal, så skynd dig at få fat i en). 

Hvis du ikke får fat i julekalenderen, så kan du også følge nisserne på deres rejse i podcasten (som kan lyttes til på spotify): ‘Zoofus og Zoofie – Jagten på julemandens rensdyr’. Du kan for eksempel lytte til afsnittene, mens du bevæger dig vej rundt mellem de smukke lys, lækre madboder og søde dyr om aftenen.

Du kan også stadig opleve de sædvanlige spændende dyr

Hvis du eller dine børn tager i zoologisk have for at se på dyrene, så bare rolig. Julelysene ‘stjæler’ kun spotlyset fra 16-20 på udvalgte datoer; parken har stadig åbent fra klokken 9 om morgenen, så der er masser af timer, man kan få til at gå uden juleriet, hvis man ikke er interesseret i det.

Læs mere om haven og de mange dyr her.

Praktiske informationer

Pris

Børn (0-3 år) → 0 kr.

Børn (3-11 år) → 75 kr. (kl. 16-20) | 100 kr. (kl. 9-20).

Voksne (13+)  → 125 kr. (kl. 16-20) | 195 kr. (kl. 9-20). 

Adresse

Søndre Boulevard 306

5000 Odense

(Stor parkeringsplads forefindes på adressen: Søndre Boulevard 79).

Åbningsdage og tidspunkt for julelys:

(julelys tændes 16-20; ellers åbent fra klokken 9 om morgenen).

November datoer:

19, 20, 21 

25, 26, 27, 28 

December datoer:

02, 03, 04, 05

09, 10, 11, 12

16, 17, 18, 19

20, 21, 22, 23, 24

* Bemærk, at Zoo også har åbent andre dage, hvor der dog ikke tændes for julebelysningen. 

Coronapas

Zoologiske haver kræver fremvisning af gyldigt coronapas for alle gæster over 15 år. 

Kontakt

Email    → odensezoo@odensezoo.dk 

Telefon → +45 66 11 13 60

hello
dbO7

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

dbO
bahne