Tag med Juleekspressen hos Odense Letbane

Juleekspressen Odense Letbane

Du kan godt forberede dig på et ekstra julefestligt gadebillede i Odense i år. For fra d. 30. november til d. 26. december kan du nemlig nyde en tur i Juleekspressen, der kører på Odense Letbanes strækninger.

To af Odense Letbanes togsæt er blevet klædt i juletøjet. Sammen skal de være med til at føre julestemningen på skinner helt ind i odenseanernes hjerter.

“Med Juleekspressen vil vi gerne give vores kunder en sjov og anderledes oplevelse, når de kører med letbanen.” Det fortæller adm. direktør for letbanen, Dan Ravn. “Jeg håber, at ideen bliver taget godt imod, og at det kan blive et årligt tilbagevendende tiltag, der samler Odense og tiltrækker gæster fra hele Fyn.”

Juleekspressen Odense Letbane

Mød julemanden og nissemor i Juleekspressen

Ud over at skubbe lidt til den dejlige julestemning i byen med et friskt udtryk, så gemmer Juleekspressen også på sjove juleoplevelser, når du tager med toget. For eksempel kan du komme til at møde selveste julemanden og nissemor, der gennem december får hjælp af Juleekspressen til at komme rundt i Odense by.

Og tager du med juleekspressen d. 13. december kan du også være heldigt at bevidne et luciakor, der akkompagnerer din togtur gennem byen med julesang og -salmer.

Se mere omkring køreplanen her.

Lokale sponsor-aftaler får Juleekspressen på skinnerne

Sammen med en lang række lokale sponsorer fra Odense har The Unicorn, Rosengårdscenteret og Odense Letbane gjort Juleekspressen til virkelighed. Vinder du gaver i Juleekspressens spil er det ved disse sponsorer, at du kan indløse dine præmier.

I Rosengårdscenteret udtrykker Casper Bach Andersen (Managing Director) glæde over, at byens konkurrerende virksomheder kan samles om et fælles initiativ, der gavner byen. 

“Vi har en ambition om, at Odense samarbejder endnu mere og skaber et endnu stærkere, samlet brand. Derfor glæder vi os over, at der er så stor opbakning, for selvom der er en naturlig konkurrence mellem flere af os, gør vi kun hinanden stærkere ved at tænke innovativt og kreativt – og samarbejde på tværs af vores dejlige by,” fortæller Casper Bach Andersen.

Juleekspressens sponsorer tæller Rosengårdcentret, Tarup Center, Odense Cityforening, Magasin, Hotel ODEON, Odense Håndbold, Visit Odense, JFM og Odense Letbane.

Oplev julemagi på skinner

Hop ombord på et af Juleekspressens 2 julepyntede letbanetog, og få en helt særlig oplevelse. Gør samtidig transporttiden til en hyggetid og prøv fordriv køretiden med et interaktivt spil.

Kilder & foto: Odense Letbane.

hello
dbO7

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

dbO
bestil avis