yousee

Tre råd til at få internet til en lav pris

reklame

Gode råd om et godt internet

100 Mbit/s, 300 Mbit/s, 2000 Mbit/s. Du kan få internet i mange hastigheder, og det er fristende at vælge en høj hastighed. Hurtigt bredbånd er jo dejligt, men det kan blive dyrt – især hvis din husstand ikke har behov for en meget hurtig internetforbindelse. Men hvordan får du det billigste internet, og hvordan finder du de bedste priser på internet?

Et godt sted at starte er at sætte sig ind i markedet og blive bevidst om husstandens internetaktiviteter, så du kan vælge den hastighed, der matcher bedst.

1. Lav dit forarbejde, inden du vælger internet

Det kan være svært at navigere i junglen af internetudbydere, internettilbud og internetabonnementer. Du kan få billig internet mange steder. Der er et hav af tilbud og udbydere, som lover dig det billigste internet. Derfor kan du med fordel tage dig tid til at undersøge markedet og sammenligne udbyderne, inden du vælger et abonnement.

Sørg også for at læse alt det med småt. Er der en introperiode? Binding? Eller andre skjulte gebyrer? På den måde sørger du for, at du træffer en velinformeret beslutning og undgår at ryge i fælder.

2. Bliv bevidst om dit forbrug med en internettest

Når du ikke ved, hvad din husstands internetforbrug er, og hvis du ikke sørger for at vælge den hastighed, der matcher husstandens internetvaner, kan det blive en dyr fornøjelse. Hvis I kun har brug for en internethastighed på 50 Mbit, men I betaler for en hastighed på 200 Mbit, betaler I alt for meget uden grund.

Hvis din husstand ikke gamer og streamer meget film og musik, har I nok ikke brug for en meget hurtig forbindelse, som koster mere. Bruger I for eksempel kun internet til at tjekke mails, Netbank og e-Boks, kan I med fordel vælge en lav hastighed og sikre jer billigt internet.

Bor du for eksempel på Agerhønevænget i 5270 Odense N med tre andre personer, og har I 1-3 enheder, som i streamer og gamer lidt på, har I nok behov for en hastighed på 50-300 Mbit/s, som kan koste op til 300 kr. pr. måned. Streamer og gamer I slet ikke på jeres enheder, ligger behovet på under 50 Mbit, hvilket betyder, at I ikke skal betale så meget pr. måned.

Mange internetudbydere giver dig mulighed for at lave en internettest på deres hjemmeside. Den giver dig et indblik i husstandens forbrug og en idé om, hvilken hastighed du kan få på din adresse. Testen kan gøre dig mere bevidst om dit forbrug og dine muligheder.

3. Vælg en internetpakke, som byder på mest

Det nytter ikke noget at betale for noget, som du ikke føler, at du får nok ud af. Mange udbydere tilbyder for eksempel en god, trådløs router, sikkerhedspakker og god dækning overalt. Vælger du derfor en internetpakke som inkluderer disse fordele, sikrer du dig, at du får mest værdi for pengene. Og du slipper også for at tilkøbe produkter.

Med en god Wi-Fi-router er du sikker på at få en stabil forbindelse og god dækning. Med en sikkerhedspakke kan du bruge dit internet uden bekymring, da antivirus er inkluderet i prisen på internet. På den måde kan du trygt gå på internettet på både mobil, tablet og computer, og du behøver ikke at bruge ekstra penge på virusbeskyttelse.

blomst
dbO
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.