bestil avis
bestil avis

Stramt budget – sådan sparer du i hverdagen. Find råd her

Stramt budget

Hvad er egentlig det mest effektive, du kan gøre for at spare penge i hverdagen

Mange familier landet over kan mærke, hvordan budgettet bliver strammere og strammere. Derfor er spareråd vigtigere end nogensinde før, men hvad er egentlig det mest effektive, du kan gøre for at spare penge i en hverdag med en stor familie? Det kan du få et par ekstreme sparetips herunder.

Sparetips mad – spar penge på dagligvarer

Dagligvarer i form af mad til ugens måltider er noget, som fylder meget i alle menneskers budgetter. Derfor er udgifterne til dagligvarer også et oplagt sted at tage fat, hvis du gerne vil spare nogle penge.

Men der skal jo mad på bordet, så hvordan sparer du penge på de daglige indkøb? Det kan du bl.a. gøre ved at lave en indkøbsliste på forhånd, som passer til dit budget. Herefter er det vigtigt, at du holder dig til indkøbslisten, da forskellige impulskøb faktisk koster mange penge for den normale forbruger.

Men hvis du lægger et budget for, hvor meget du kan bruge hver uge på indkøb, og hvis du holder dig til dine indkøbslister, er du rigtig godt på vej til at spare mange penge i det daglige.

Stramt budget – spar penge på transport

Sammen med dagligvarer er transport en anden af de ting, som står for store udgifter i de fleste familiers budgetter. Det gælder især for dig, der ejer en bil, da bilen både koster i form af brændstof, forsikringer og afgifter.

Derfor er der rigtig mange penge at hente, hvis du kan spare en bil i familien væk. Hvis du eller ægtefællen ikke har så langt til arbejde, kan en af jer hoppe op på cyklen eller tage bussen, mens den anden afleverer børn med bilen.

Det er også muligt helt at undvære bil i familien, hvis du bor i byen, hvor mulighederne for at komme rundt med cykel og offentligt transport er gode.

Spar penge på tøj

Der skal tøj på kroppen, og det er lige så vigtigt som at få mad i maven. Derfor bruger danskere rigtig mange penge på tøj hvert år, og beklædning er derfor også et område, hvor du kan spare mange penge, hvis du tænker dig lidt om. Du kan eksempelvis helt droppe at købe nyt tøj, med et stramt budget,for i stedet at handle i din lokale genbrugsbutik.

Du finder mange gode muligheder for at købe kvalitetstøj i de danske genbrugsbutikker, mens internettet også altid bugner af brugt tøj til alle aldre og i alle afskygninger.

hello
bloomit

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

dbO
bestil avis