drivhus

Skab mere variation i din have og afgrøder med et drivhus

reklame

Få mere ud af din have med et drivhus

Her i Danmark er vejret temmelig omskifteligt. Det kan derfor være svært at holde den perfekte have, som kan give rigeligt med grøntsager og frugter fra sig. Det er ikke alle typer af afgrøder som egner sig lige godt til de temperaturer og nedbør, som der er på de danske breddegrader. Hvis du alligevel går og drømmer om at dyrke en flot grøntsagshave, som kan byde på mange lækre afgrøder, så er der stadig mulighed for at få det i Danmark. En af de mest brugte metoder involverer brugen af drivhuse. Der er mange typer og variationer, og du kan se et stort udvalg af drivhuse her.

Forstå dine behov

Hvis du vælger at anskaffe dig et drivhus til din have, så er det også relevant at forstå de behov, som du har til konstruktionen. Ikke alle drivhuse fungerer lige godt til alle slags haver, grøntsager og beplantninger, så det er derfor vigtigt, at du ved, hvad du vil have ud af dit anlæg. Start først med at kigge på størrelsen af det område, som konstruktionen skal stå i. Mål gerne op og vælg ud fra den rigtige størrelse. Det er bedst at have drivhuset stående et sted, hvor det modtager en stor mængde sollys, og ikke står konstant i skygge. Alt efter hvad du gerne vil plante, så kan der også være andre behov til lys, temperatur og lignende. Hvis du også gerne vil have klatreplanter i drivhuset, så skal det også have et fundament som kan understøtte deres vækst.

Fritstående drivhuse eller sammenhængende med huset?

Som et andet aspekt til dit drivhus, kan du kigge på husets placering. De fleste vælger at gå med et fritstående drivhus, som bliver placeret enten midt i haven, eller på en terrasse. Det er en let måde at sætte sådan en konstruktion op, og kræver ofte ikke særlige ting til at fastgøre eller sammensætte drivhuset. Man kan også gå med et drivhus som bliver bygget som en udbygning fra selve husmuren. Dette kan godt begrænse ens design og størrelse af drivhuset, men hvis man kan få det til at fungere, så skaber man ofte et meget unikt og interessant drivhus.

Mange andre aspekter

Drivhuse kommer også med mange andre variationer og aspekter, og alt efter hvad man er villig til at betale, så kan man få mange spændende ting til ens drivhus. Af disse kan for eksempel nævnes skydedøre, tagvinduer, overdækninger og interne vandingssystemer i drivhuset. Nogle konstruktioner kan nærmest også fås som en form for opholdssted, hvor der også er plads til siddepladser, blandt ens planter.

bloomit
dbO
bahne
bahne

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.