bestil avis
bestil avis

Køb livsstil, kvalitet og lækkert design – Sinnerup Odense

Livsstil, kvalitet og design hos Sinnerup Odense

Find møbler, brugskunst, lamper, mode og alt derimellem hos Sinnerup Odense

Når du besøger Sinnerup i Odense, bliver du mødt af et inspirationsunivers udover det sædvanlige. Her finder du aktuelle udstillinger, der tager udgangspunkt i tidens tendenser og de aktuelle sæsoner. Butikken er opdelt i flere sektioner, hvor du finder møbler, brugskunst, lamper, mode og alt derimellem.

Sinnerup i Odense er beliggende i hjertet af centrum

Sinnerup i Odense er placeret så centralt, som det er muligt. Du finder butikken i Vestergade 12, som er beliggende i gågaden. Når du træder ind ad døren, åbner der sig et univers af spændende udstillinger og produkter, som du kan lade dig inspirere af. På hylderne finder du brugskunst, interiør og møbler fra tidens populære brands.

Det er i butikken, du finder gaver til vennerne, børnene, din partner – eller måske bare en forkælelsesgave til dig selv eller dit hjem. Der bliver lagt vægt på at yde en god kundeservice, og du kan altid henvende dig til personalet, hvis du har brug for hjælp. Både hvis du har brug for inspiration eller ønsker vejledning.

Gå på opdagelse hos Sinnerup og find inspiration

Hos Sinnerup er der hele tiden nye udstillinger, som indkapsler den tid, vi befinder os i. Her bliver du præsenteret for tidens aktuelle brands og produkter, og alt sammen er udstillet på en måde, som giver dig inspiration til indretningen i hjemmet. Udstillingerne bliver opdateret med jævne mellemrum, så de matcher årstiden.

Bevæg dig rundt mellem de forskellige etager, hvor du finder alt fra dækkeservietter, udendørs lanterner, vaser, hylder, puf, lamper og urtepotter. På overetagen finder du Sinnerups møbeludstilling, hvor du ikke kan undgå at forelske dig i de mange, smukke sofaer, lænestole, borde og reoler i Sinnerups velkendte kvalitet.

Bestil dine varer online og afhent dem i butikken

Tilhører du det segment, der bedst kan lide at shoppe fra sofaen? Så er der heldigvis rig mulighed for det hos Sinnerup. På webshoppen kan du se, om varerne er tilgængelige i butikken, eller om de er udsolgte. Hvis du finder et produkt, som er tilgængeligt i butikken, kan du reservere det og afhente, når det passer ind i din kalender.


Du kan gøre brug af Click&Collect i alle butikker – og selvfølgelig også hos Sinnerup i Odense. Du bør dog være opmærksom på, at hvis du bestiller møbler, vil de være afhentningsklar inden for otte hverdage. Bestiller du andre produkter hos Sinnerup, kan du som udgangspunkt afhente dem med det samme, hvis de er på lager.

Skal du bruge et gavekort til den online shop hos Sinnerup, så kig her efter et gavekort.

Klik her for at besøge Sinnerups webshop.

Åbningstider hos Sinnerup Odense:

Mandag: 10.00 – 18.00
Tirsdag: 10.00 – 18.00
Onsdag: 10.00 – 18.00
Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 16.00
Søndag: Lukket

Adresse:
Vestergade 12
5000 Odense

Har du brug for hjælp, selvom du ikke befinder dig i den fysiske butik? Så kan du naturligvis altid kontakte Sinnerup Odense på telefon 6619 2250.

Livsstil, kvalitet og design. Det er hjertet i Sinnerup og har været det siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Mød et kæmpe univers af unikt design og alt andet til boligindretning.

Find den familieejede livsstilsbutik flere steder i lander. Se butikker her.

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.