bahne
bahne

Shaping New Tomorrow – De perfekte bukser

Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow vil ændre opfattelsen af traditionelt herretøj

Shaping New Tomorrow er en herretøjsbutik, som specialiserer sig i komfortabelt tøj, uden at der er gået på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik.

Derudover ligger de i en overkommelig prisklasse i forhold til mange andre herretøjsforretninger.

Målet har været at ændre opfattelsen af herretøj; og dette bliver blandt andet gjort i de tre unge ejeres udvikling af tøj, som går ind og sætter spørgsmålstegn ved herretøjs traditionen – dermed skabes tøj som kan bæres til alle situationer; hvad end det er til fest eller afslapning derhjemme på sofaen.

Det flotte herretøj; for eksempel habitbukser, skulle gøres mere behagelige og i et fleksibelt materiale, som man kan bevæge sig i.

Alt dette (og meget mere) finder du hos Shaping New Tomorrow i Odense.

Besøg butikkens webshop her.
Køb og giv et gavekort til Shaping New tomorrow.

Praktiske informationer

Adresse: 
Vestergade 30,
5000 Odense C.

Åbningstider:
Mandag til fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: Lukket (på nær den første søndag i måneden).

Butikken har lukket *Helligdage + Grundlovsdag.

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.