Restaurant Flammen Odense

Restaurant Flammen Odense

Restaurant Flammen - familierestaurant og spisested for hele familien

Restaurant Flammen er en meget populær restaurantkæde, som har restauranter mange steder på tværs af Danmark.

Blandt deres restauranter har de f.eks. deres Restaurant Flammen Odense, som har en fantastisk beliggenhed centralt i Odense på Kongensgade i en smuk bygning og hyggelige lokaler.

Bestil bord ved Flammens buffet

Restauranten er kendt for lækkert kød på grillen, stor salatbar og mange forretter. Her får smagsløgene en på oplevelsen. Du finder også et bredt udvalg af vin og øl, men det er specielt deres buffet der er eftertragtet.

Gå på opdagelse i deres imponerende brede udvalg af kød, hvortil du kan tage noget af deres lækre tilbehør og salater i buffen.

Velbekomme.

Restaurant Flammen åbningstider

Søndag – torsdag: 17.00 – 22.00
Fredag – lørdag: 17.00 – 23.00

BOOK ET BORD
Telefon: +45 35 26 63 62

Restauranten anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd at undgå du går forgæves.

hello
bestil avis
Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.