Rengøringsservice

Pure Erhvervsrengøring – Rengøringsservice

En aftale er en aftale – Rengøringsservice i Odense

Pure Erhvervsrengøring ApS er en kvalitetsbevidst servicevirksomhed der leverer alt inden for Rengøringsservice. Virksomheden er lokaliseret i Odense, men dækker hele Fyn samt Kolding, Fredericia og Vejle.

Hos Pure Erhvervsrengøring ApS er der altid en høj faglig kompetence. Her er altid fokus på at levere et pletfrit resultat og et godt indeklima.

Når en virksomhed lader Pure Erhvervsrengøring klare opgaven, er de garanteret en ren fornøjelse fra en effektiv og fleksibel servicevirksomhed.

Her er en aftale en aftale og der gøres alt for at leve op til den tillid som kunderne viser.

Pure Erhvervsrengøring ApS
Lumbyvej 11 indgang B, st
5000 Odense C

Telefon: 70 44 46 48

Erhvervsrengøring
Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.