bahne
bahne

P-Kælder i Odense solgt for over 350 millioner kroner

parkeringskælder

Den største parkeringskælder i Odense, som ligger ved Thomas B. Thriges Gade er lige blevet solgt til et stort udenlandsk selskab. Det har Odense Kommune netop meddelt i en pressemeddelelse

Parkeringspladsen, som ligger meget centralt og har over 1.000 parkeringspladser er blevet solgt til det tysk-hollandske partnerskab Orange/Catella. De endte med at betale 365 millioner kroner ekskl. moms for denne parkeringskælder.

Det betyder også, at man nu har fået styr på hele finansieringen af byomdannelsen af Thomas B. Thriges Gade.

Orange/Catella ejer allerede flere forskellige parkeringsarealer i København, men denne parkeringskælder er den første de har købt vest for Storebælt. Michiel Gerritsen, som er direktør i Orange Investment Management, fortæller, at en af grundene til at de valgte at købe denne parkeringskælder er, at den har potentialet til at udvikle det unikke område i Odense yderligere.

Der kommer dog ikke til at stå Orange Investment Management på væggene. Den skal nemlig drives af Q-park og det vil derfor også være Q-parks navn du vil se på skiltene og væggene. Odense Kommune har ikke nævnt noget om hvorvidt dette køb kommer til at have nogen effekt på hvad p-taksterne er i parkeringskælderen.

hello
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

hello
bestil avis