Oktoberfest i Odense – her fejrer du bedst den tyske tradition

Oktoberfest i Odense

Kom til Oktoberfest i Odense med schlagerhits, jodling og spandevis af fadøl

Oktoberfesten er en tysk folkefest, hvis historie strækker sig tilbage til 1810. I mere end 200 år har tyskerne fejret oktoberfest med fadøl og dans, og i de seneste år har festlighederne også spredt sig udenfor Tysklands grænser. Derfor bliver oktoberfesten i dag betragtet som verdens største ølfestival, og det er festligheder, du også har muligheder for at deltage i herhjemme i Danmark.

Det kan du bl.a. gøre i Odense, som hvert år åbner dørene for øl-tørstige gæster med et væld af spædende begivenheder. Men hvor skal du starten festen? Det kan du blive klogere på her.

Oktoberfest i Storm Pakhus

Hvis du gerne vil opleve en ægte oktoberfest i Odense, kan du gøre det i Storm Pakhus. I Storm Pakhus bliver dørene åbnet i oktober til dansk, jodling og spandevis af fadøl på ægte oktoberfest-manér.

Her er du garanteret god stemning med masser af gæster og festlig livemusik i form af solide schlagerhits, så den helt rette atmosfære bliver skabt. Her er det ingen skam at komme i dine lederhosen og anden tysk udklædning, for der er præmier til de bedste tyske dragter.

Herlighederne kommer til at foregå d. 15 oktober i efterårsferien, så du kan give den maksimalt gas uden at skulle tænke på arbejde mandag morgen.

Få hele pakken med Fyns Oktoberfest

Oktoberfester er populære på Fyn, og øen har derfor sin egen kæmpestore oktoberfest, som løber af stablen hvert år. Fyns Oktoberfest holdes i Odense, og det er altid et brag af en fest, hvor du får lækkert mad med inspiration fra det tyske samt fri bar i form af brusende fadøl.

Til Fyns Oktoberfest finder du ægte oktoberfeststemning, og det er således det perfekte sted at danse natten lang for alle, der gerne vil give den gas.

Oktoberfest i Odenses natteliv

Udover de store begivenheder finder du også et væld at mindre oktoberfester rundt omkring i byen. Odense har et rigt natteliv, hvor du kan gå på opdagelse blandt hyggelige barer og bankende diskoteker.

Når kalenderen siger oktober, byder mange af byens beværtninger på ægte oktoberfeststemning med pynt, udklædning og masser af fadøl til gode priser. Her findes muligheder for alle, der gerne vil holde en god oktoberfest med alt, hvad det indebærer.

Oktoberfest heidi’s bier bar

Den tyske oktoberfeststemning finder du på heidi’s bier bar, mens også mange andre steder i byen byder indenfor til fadøl og schlagerhits i lange baner i heler oktober.

hello
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

dbO
bestil avis