Odense er et af de 100 mest interessante steder i verden

Time Magazine Odense er et af de 100 mest interessante steder i verden

Time Magazine, et af verdens største magasiner har placeret Odense på deres liste over de 100 mest spændende steder at besøge i verden

Time Magazine har sat Odense på kortet over de mest spændende steder i verden. Det er bl.a. det helt nye H.C. Andersens Hus og Storms Pakhus, som Time Magazine specielt fremhæver.

Odense er da også en helt unik by med en masse historie og et unikt lokalsamfund. I Odense, og i nærområdet, er der en masse spændende seværdigheder man kan tage ud at opleve og det er nok også derfor, at Time Magazine har placeret Odense på denne liste.

Et boost for Odense by

Time Magazine er et amerikansk magasin, og et af de mest indflydelsesrige magasiner i verdenen. Hvert år kårer de de 100 mest interessante steder at besøge i verdenen og her har de altså valgt at placere Odense.

Odense er bl.a. på listen sammen med steder som Accra i Ghana og Zürich i Schweiz. Det viser altså også lidt, hvor imponerede det er at byen er kommet på denne liste.

Odense har også produceret mange kendte mennesker, hvor den mest kendte naturligvis er H.C. Andersen, som kommer fra Odense. Det nye museum H.C. Andersens Hus har vækket stor interesse i resten af verdenen.

Det bliver helt klart et boost for Odense at blive set på kortet. Se de 100spændende steder i verden, i alfabetisk rækkefølge på: worlds-greatest-places-2021.

hello
blomst

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

bahne
dbO