Kom ud og nyd naturen i Odense og omegn

Kom ud og nyd naturen i Odense og omegn

reklame

Der er ingen tvivl om, at vinteren i Danmark kan være hård at komme igennem. Når julen og nytåret er forbi, så er det et langt sejt træk ud af vintermørket

Heldigvis byder Odense på masser af skøn natur, som er sundt ikke bare for kroppen, men sandelig også for sjælen. Her får du et lille overblik over, hvor du kan tage hen.

Synes du også, vinteren er mørk og kold? Måske lider du også under nytårsblues? Mange bruger deres arbejdsdage på et kontor, hvilket betyder, at det er mørkt, når vi står op, og mørkt når vi kommer hjem igen. Det giver ikke mange muligheder for at nyde lyset og luften udenfor. Heldigvis er naturen i og omkring Odense spækket med naturoplevelser, som du kan bruge dine fridage og weekender på. Så kan du nyde solen og lyset og den friske luft sammen med dine nærmeste.

Begynd med at lufte tankerne

Hvis du stadig døjer med tunge tanker i vintermørket, så findes der heldigvis mulighed for at åbne op og tale om det. Alle kan have brug for nogle at tale med, og en psykolog i odense kan være muligheden, man har brug for, når det ser allersværest ud. Udover de mørke måneder så kan det være arbejdet, der trykker. Eller måske er der gnidninger i familierelationerne.

Sikkert er det dog, at psykologer blandt andet anbefaler dagslys og  en gåtur i naturen, så her giver vi dig et lille overblik over, hvor du kan tage hen.

Kongens Have i hjertet af byen

Lige ved siden af banegården finder du Kongens Have, som er tilgængelig for alle odenseanere og ikke mindst turister. Udover den friske luft og de åbne vidder i hjertet af byen, så lyser de grønne plæner også op selv om vinteren. Nyd en tur op igennem stierne, og glæd dig til sommeren, hvor der er masser af udendørs arrangementer netop her.

Åløkkeskoven lidt udenfor centrum

Lige uden for centrum ligger Åløkkeskoven, der er et fantastisk åndehul i en travl hverdag. Her er der mange muligheder for at tage på skovtur, og selvom temperaturen ikke ligger på mere end et par grader, så er dette et perfekt sted at nyde en kop kaffe fra den hjemmebragte termokande. Her er også legepladser og motionsmuligheder, så tag familien og måske hunden med og nyd naturen på nærmeste hold.

Tag daten med ud af byen

Hvis du trænger til en pause fra byens stress og jag, så er den Romantiske Have ved Sanderumgaard en perfekt mulighed for dig og måske en partner. Hvis du trænger til en god idé til en date, så er denne have godt og vel 10 kilometer uden for byen det oplagte sted med små fine pavillioner, små søer og tilhørende både, og så selvfølgelig godset, som man også kan gå på opdagelse i.

Munkemose – besøg parken ved Odense Å

Munkemose ligger i hjertet af Odense ved Odense Å. Her god mulighed for udendørsaktiviteter med hele familien.

Odense Rådhus i hjertet af byen

Odense Rådhus er hovedsædet for den kommunale administration i Odense. Bygningen er opført tilbage  i  1881, og er en smuk og historisk bygning, der absolut er et besøg værd.

bloomit
hello
bestil avis

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.