Det kan være tillokkende at rejse til sydligere himmelstrøg for at jagte den gode plads ved poolen. Overvej at få en swimmingpool i din egen have.

Nyd dejlige Odense fra din helt egen pool

Det kan være tillokkende at rejse til sydligere himmelstrøg for at jagte den gode plads ved poolen. Men hvis du også er træt af at skulle stille vækkeuret for at sikre dig en liggestol ved hotellets pool, når du er på ferie, så overvej at få en swimmingpool i din egen have.

Du kan måske nikke genkendende til det ovenstående, og så er det værd at overveje, om du vil have mere nytte af at investere i din egen pool, du kan dele med venner og familie og have glæde af på dine egne vilkår. 

En pool kan sagtens være en integreret del af din baghave.

Selvom man vælger at bruge en stor del af ens haveareal på en pool, så findes der efterhånden så flotte og stilfulde løsninger, at det ikke behøver at være dominerende for ens have. Man kan for eksempel få helt flade lameller, der dækker poolen og giver dig sikkerhed, når du ikke bruger poolen. På den måde behøver poolen heller ikke at være et usikkert element, hvis du har legende børn omkring, når du ikke bruger poolen. 

Pool i haven er et luksuselement, som kan tilpasses din stil.  Hvis du er bange for at have et monstrum i haven, kan du med fordel vælge et lavt tag. Et godt eksempel på et stilfuldt og energieffektivt pooltag, er det solcelledrevne Moover fra Pooltime, som lades via solens stråler. Men da selv en dejlig by som Odense, kan være udsat for gråvejr i lange perioder, så kan man ved en enkelt elladning tanke op til en hel sommersæson.

Du kan vælge de mål, der passer til din have og med lameller, kan du også få et isoleret overdække, der holder på vandets varme. Det resulterer i, at du ikke behøver at bruge så meget energi. Din varmepumpe skal derfor ikke nødvendigvis på lige så hårdt arbejde, som uden det isolerende tag. 

Få kvalificeret hjælp gennem hele processen

Swimmingpool og stort byggeprojekt går hånd i hånd. Men det behøver slet ikke være så besværligt, som det lyder. Du kan faktisk få en ny pool på helt ned til to uger med alt hvad det indebærer. Du kan med fordel bede om hjælp til at holde styr på projektet af de kompetente fagfolk. 

Med en komplet poolpakke kan du nemlig bare læne dig tilbage i din liggestol og få alt fra opgravning af jord til vandtilslutning og montering af tag ordnet af eksperterne. Så er der kun tilbage at vælge mellem alle de mange muligheder for, hvordan du gerne vil have din pool til at være.


Denne artikel er annoncørbetalt og produceret i samarbejde med Pooltime.

dbO
Magasin

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.