studiestart bolig

Mangler du en bolig inden studiestart

reklame

Skal du starte på studie og er på jagt efter en bolig?

Odense byder på mange forskellige uddannelsesmuligheder og tiltrækker derfor mange unge mennesker hvert år, som skal starte på en videregående uddannelse. Særligt Syddansk Universitet i Odense tiltrækker årligt en hel del mennesker til byen. Er du en af dem, som har planer om at studere i Odense, eller er du allerede blevet tilbudt en studieplads, kan det være, at det næste spørgsmål er, hvor du skal bo. Her kan du læse mere om, hvordan du finder den lejlighed eller det værelse til leje, som passer bedst til dig.

Internettet er din ven

Heldigvis behøver du ikke at lede længe. Find hurtigt et værelse til leje eller en lejlighed på BoligPortal. Her har udlejere mulighed for at lave opslag, hvis de har en ledig lejlighed eller et værelse til leje. Det er en nem og hurtig måde, hvorpå du let og hurtigt kan danne dig et overblik over de muligheder, der er af lejeboliger i dit område. Ved hvert opslag kan du finde information om husleje, beliggenhed og meget mere. Derudover kan du kontakte udlejeren, hvis du er interesseret i værelset eller lejligheden. 

Hvad er vigtigt, når du skal vælge dit næste hjem

Uanset om du søger et værelse til leje eller en lejlighed, er det vigtigt, at du finder noget, der passer til din økonomi. En god start vil være, at du lægger et budget for at finde ud af, hvor meget du har råd til at betale i husleje hver måned. Det koster penge at flytte, og det vil være en skam, hvis du finder ud af få måneder senere, at du ikke har råd til at betale huslejen og derfor må flytte. Derudover er det vigtigt, at du finder et sted, du føler dig godt tilpas og kan se dig selv bo. Hjemmet er den trygge base, og derfor er det også en stor beslutning, når du skal finde ud af, hvor du skal bo.

Hvis du skal leje et værelse

Hvis du finder et værelse til leje, skal du forberede dig på at bo med en eller flere roomies. Når du skal bo med andre mennesker, hvad enten du kender dem på forhånd eller ej, er det vigtigt, at I forventningsafstemmer. Det kan være svært at bo sammen med andre, hvis der ikke på forhånd er lavet nogle husregler. Det er godt givet ud, at I snakker om tingene, inden problemerne opstår. Hvis du finder de rette roomies, kan det være en gave at vælge et værelse til leje, da det kan medføre nye venskaber.

bestil avis
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.