Magasin Odense

din by odense
reklame

Besøg Magasin Odense online
- Find flere end 1200 mærker du kender

Magasin er kendt for ren shopping-magi, og det gælder også for butikken, Magasin Odense. Men vidste du, at magien også kan findes online? Her kan du boltre dig i alle de skønne kategorier, døgnet rundt.

Når man først har besøgt Magasin Odense, kan man hurtigt blive afhængig. Kvaliteten er høj i butikkerne såvel som på restauranterne og i wellness-afdelingen. Heldigvis er det muligt at shoppe udenfor Magasin åbningstider, hvis du gør det online – og du går ikke glip af et godt udsalg af den grund.

Find alle de store mærker og kategorier i Magasin Odense

De fleste, der har været i Magasin Odense, ved, at man snildt kan få en dag til at gå her. Er du på udkig efter kjolen eller jakkesættet til det næste arrangement, kan du få hjælp af de personlige shoppere.

Du kan nyde en god frokost og en opkvikkende kop kaffe på én af de mange caféer, og du kan lade op til mere shopping med en massage i wellness-afdelingen.

Som abonnent får du adgang til en lang række fordele

De fleste, der har været i Magasin Odense, ved, at man snildt kan få en dag til at gå her. Er du på udkig efter kjolen eller jakkesættet til det næste arrangement, kan du få hjælp af de personlige shoppere.

Du kan nyde en god frokost og en opkvikkende kop kaffe på én af de mange caféer, og du kan lade op til mere shopping med en massage i wellness-afdelingen.

Den autentiske Magasin-oplevelse findes også online

Foretrækker du at shoppe online, finder du de samme mærker og kategorier, som du kender fra den fysiske butik. Du finder også de samme gode tilbud, og derfor er det nemt at få den autentiske oplevelse på nettet. Magasin Odense byder på følgende kategorier i den fysiske såvel som online butik:

 • Tøj, sko og tasker til dame
 • Tøj og tilbehør til herre
 • Skønhed og personlig pleje
 • Bolig og indretning
 • Børn, tøj og legetøj
 • Alt til sport
 • Delikatesser
 • Shopping
 • Særlige tilbud

Du får det største udvalg af brands online

I Magasin finder du de største og mest populære mærker. Disse brands er højt elsket af danskerne, fordi de fremstiller produkter af høj og holdbar kvalitet. Du finder fx varer af Mads Nørgaard, Sand Copenhagen, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, Georg Jensen, Royal Copenhagen, Tromborg og mange, mange andre.

Det kan være en fordel at shoppe på nettet, fordi du her finder det største udvalg af brands. I de fysiske butikker kan det være begrænset, hvilke mærker de har på hylderne, men online finder du dem alle. Hvis du gerne vil have det størst mulige udvalg af kvalitets-brands, kan det altså godt betale sig at besøge Magasin Odense online.

Tænk på en anden - giv et Magasin Odense gavekort

Er du en af dem der godt kan lide at give et gavekort der tilbyder et stort udvalg, så skal det være et gavekort til Magasin. Det er her du kan give en gave, hvor modtageren får et stort udvalg.

Se hvordan du kan købe et gavekort her.

Magasin åbningstider

Skal du på fysisk shopping i Magasin Odense, er det nødvendigt at kende åbningstiderne. Der er jo ikke noget ved at gå på indkøb, når butikkerne er lukkede, vel? Den fysiske butik befinder sig som bekendt på Vestergade 20 i Odense C. Her kan åbningstiderne variere en smule efter sæsonen, men som oftest er de:

 • Mandag til fredag: Klokken 10:00 – 19:00
 • Lørdag: Klokken 10:00 – 18:00
 • Søndag: Klokken 11:00 – 18:00

Online shopping døgnet rundt

Magasin Odense har altså åbent en del af døgnet timer, og det er jo skønt, fordi der så er mange muligheder for at slentre ned i butikkerne. Ønsker du at shoppe på andre tidspunkter af døgnet, er det dog også muligt – det kan du nemlig gøre online, hvor du selvfølgelig også finder alle de bedste tilbud i forbindelse med Magasin udsalg.

Her er der 3 grunde til at det er populært at shoppe online hos Magasin Odense:

 1. Butikkerne har åbent i døgndrift.
 2. Det er nemt og komfortabelt at shoppe online.
 3. Det er oplagt til gaveindkøb og Magasin udsalg.
1. Butikkerne har åbent i døgnet rundt

Når du shopper online, behøver du ikke at tage stilling til Magasin åbningstider. På nettet har de åbent i døgndrift, så du vælger selv hvornår, og hvor, du vil shoppe. Du kan altså shoppe, mens du er på café, i spa, i Zoologisk Have eller bare hjemme i din egen stue. Det giver en stor frihed, som mange danskere foretrækker i disse tider.

Nogle holder af at sætte sig i boligens bedste lænestol om aftenen og hygge-shoppe på nettet. Det kan du heldigvis også i Magasin Odense, som har en mangfoldig online afdeling. Her kan du finde alle de mærker, butikker og produkter, du kender fra de fysiske butikker, så du går ikke glip af Magasin-magien.

2. Det er nemt og komfortabelt at shoppe online

Det er nemt og komfortabelt at gå på shopping i den online afdeling hos Magasin Odense. Med dig har du den virtuelle kurv, hvor du kan lægge alt det, du har brug for eller lyst til. I modsætning til når du går i de fysiske butikker, vejer den virtuelle kurv ingenting, og du skal ikke slæbe den fra butik til butik.

Af samme grund kan du fylde den lige så meget, du vil. Du kan få varerne leveret eller hente dem i Magasin, når de er ankommet. Som nævnt vil du også kunne finde de aktuelle tilbud på forskellige produkter i den online shop. Derfor kan du sagtens nyde et godt Magasin udsalg på nettet.

3. Det er oplagt til gaveindkøb og Magasin udsalg

Gaveshoppingen bliver også let som en leg med den online løsning i Magasin Odense. Det kan være stressende at få de fysiske indkøbsture til at passe ind i kalenderen, så fødselsdags- og julegaver er klar til tiden. Du kan shoppe på nettet hvor som helst og i alle døgnets timer, hvilket gør det en hel del nemmere at få logistikken til at gå op.

Det er ikke alle, som bryder sig om at gå i de fysiske butikker, slet ikke i forbindelse med Magasin udsalg eller højtider. For nogle kan det være udmattende, og her kan online shopping være et rigtig godt alternativ. På den måde kan du få styr på eksempelvis julegaverne, uden at gå i de fysiske butikker.

Online shopping er altså helt oplagt til gaveshopping, og du kan nemt bruge dit gavekort til Magasin Odense online. Det er altid godt at holde dig opdateret på aktuelle udsalg på Magasins hjemmeside, så du er klar til at slå til. Det kan du læse mere om nedenfor.

Find de bedste tilbud til Magasin udsalg online

Nogle bekymrer sig om, hvorvidt de kan finde tilbud til Magasin udsalg online. Det kan du imidlertid sagtens. Som regel vil tilbud i forbindelse med udsalg være de samme online som i de fysiske butikker. Sommetider vil du endda kunne finde tilbud på nettet, som du ikke finder i Magasin Odense.

På Magasins hjemmeside finder du en decideret kategori med tilbud. Når du klikker dig ind på denne side, finder du et stort udvalg af mærkevarer, som er på tilbud netop nu. På den måde kan det faktisk være en hel del nemmere at finde frem til de skarpeste priser online. Du kan også holde dig opdateret på rabatter i forbindelse med højtider, Black Friday eller lignende.

Magasin udsalg i de fysiske butikker kan være en overvældende oplevelse. Her stimler glade kunder sammen for at få fingrene i de største rabatter. På nettet har du imidlertid Magasin Odense for dig selv, og det kan være rart og mindre stressende. Det kan dog godt betale sig at planlægge den online shopping i forbindelse med et udsalg – varerne kan nemlig også ryge hurtigt fra de digitale hylder.

Tips og tricks til at få mest ud af et Magasin udsalg online:

– Tilgå kategorien “Tilbud” på Magasins hjemmeside.

 • Her finder du de bedste fordele og største rabatter lige nu.
 • Hold dig opdateret på højtider og specifikke udsalg.
 • Vær i god tid med den online shopping.
 • I forbindelse med fx jul eller Black Friday kan der nemlig være rift om varerne i webshoppen.

Tips og tricks til at få mest ud af et Magasin udsalg online:

Som noget forholdsvis nyt kan man købe bøger onlineshoppen. Her er alt fra coffee table books, børnebøger, krimier og over til biografier og kogebøger. Her er et stort og bredt udvalg. Vælg en god bog og køb den online – Se her.

Få nyhederne fra dinbyOdense
Hold dig orienteret med de spændende aktiviteter, tilbud og nyheder fra Odenses byliv
- Vær blandt de første der får besked.
Ved at acceptere betingelserne giver jeg dinbyODENSE tilladelse til at sende mig nyhedsbreve.

Som modtager kan til enhver tid afmelde i bunden af hvert udsendt nyhedsmail.

Måltidskasser