Besøg Løvbjerg Tarup Center – se åbningstider her

Løvbjerg Tarup Center

Løvbjerg Tarup Center - Dit lokale supermarked

Løvbjerg er en af de mindre udbredte discount-butikker i Danmark – og Odense har da også kun én Løvbjerg-butik.

Til gengæld er Løvbjerg ofte velbesøgt, og den trækker en ind, når man kommer forbi den på vejen. Løvbjerg har som en af de eneste supermarked-kæder i Danmark stadig bibeholdt en lokalfølelse over hver butik. Og hvis du bor i nærheden af en Løvbjerg-butik, så er der gode chancer for, at den allerede står på listen over dine favoritter.

Løvbjerg er kendt for sine discount-priser på masser af lækre dagligvarer, samt på deres fokus på rene og pæne butikker. Og det kan du heldigvis også nyde godt af med deres butik i Odense.

Hvor mange Løvbjerg-butikker er der i Odense?

Hvor mange Løvbjerg-butikker er der i Odense?

I øjeblikket er der kun én enkelt Løvbjerg-butik i Odense. Den finder du i Tarup-centeret umiddelbart vest for Odenses ringvej. Butikken er en ud af i alt 15 Løvbjerg-butikker i Danmark, og den eneste, som du finder øst for Lillebælt.

Hvad mener kunderne om Løvbjerg i Odense?

Lad os kaste et blik på de anmeldelser, kunderne har skrevet om Løvbjergs butik i Odense. Butikken scorer i alt 4,2 stjerner ud af 5 mulige, og kunderne lægger vægt på alt det, man gerne ser i en god dagligvarebutik. Lave priser, venligt personale samt en ren og hyggelig butik – jo, Løvbjerg i Odense har det hele.

Flere kunder fortæller også om hvor glade de er for, at Løvbjerg-butikken i Odense ikke har ændret sig meget over de sidste mange år. Og det er netop dét, der er med til at gøre Løvbjerg-butikken til en hyggelig dagligvarebutik med en lokal følelse over sig. Her ved man hvad man får – for det er præcist det samme hver gang.

Find Løvbjergs aktuelle tilbudsavis her

Hvis du ønsker at handle ind i Løvbjerg i Odense, så kan du lige så godt spare flere penge ved at gå efter de gode tilbud. Dem har Løvbjerg heldigvis ofte mange af.

Du kan finde Løvbjergs aktuelle tilbudsavis online her.

Adresse og åbningstider hos Løvbjerg Tarup Center

Her kan du se flere detaljer om Løvbjerg-butikken i Odense.

Et supermarked med gode tilbud og lidt andre varer end andre supermarkeder. Butikken er kendt for sin indbydende frugt og grønt-afdeling, foretrukne vin-butik og en slagter med et meget stort udvalg. Når du handler her, behøver du kun at handle ét sted.

Løvbjerg Odense
Tarup Center
Rugvang 36-38
5210 Odense

Åbningstider:
Mandag 08–21
Tirsdag 08–21
Onsdag 08–21
Torsdag 08–21
Fredag 08–21
Lørdag 08–21
Søndag 08–21

mad
dbO
hello
hello