Leos Legeland Odense

din by odense

– Danmarks sjoveste og mest legesyge sted

Leos Legeland i Odense er en del af den største legelandskæde i Norden af samme navn – og en fremragende destination med masser af sjove aktiviteter for byens børnefamilier.

Leos Legeland blev startet tilbage i 2006 af et forælderpar, der synes, at der manglede et legeland for børnefamilier. Konceptet udviklede sig hurtigt til en større kæde, der både giver børnene masser af leg og bevægelse, og giver forældrene mulighed for at mødes over en kop kaffe mens børnene leger.

Leos Legeland i Odense er blandt byens bedste aktivitetstilbud for børn og børnefamilier. Herunder fortæller vi mere om hvad I kan lave i legelandet, og hvor meget det koster.

Åbningstider for Odenses Leos Legeland

Leos Legeland har åbent alle ugens dage – og selvfølgelig også i weekenderne.

 • Mandag til fredag: Fra kl. 10-19
 • Weekender: Fra kl. 9-19


Leos Legeland har også åbent på udvalgte helligdage. Her vil vi henvise til legelandets hjemmeside for flere informationer om deres åbningstider.

Hvad kan du lave i Leos Legeland Odense?

Leos Legeland i Odense byder på en lang række af sjove aktiviteter. Herunder giver vi et udpluk af nogle af faciliteterne.  Her er plads til børn i alle akdre.

En swimmingpool af bolde

Du kan garanteret huske det fra du selv var barn – og selv for barnlige sjæle er dette stadig en fremragende måde at få lidt ekstra sjov på. Lad dig selv forsvinde i en swimmingpool af bolde, “svøm” rundt, lav en bold-kamp eller øv jer i at jonglere!

Rutsjebaner så langt øjet rækker

Rutsjebanen står stadig som legepladsens ultimative nr. 1 – og selvfølgelig finder du ikke bare én men et væld af rutsjebaner i Leos Legeland i Odense.

Måske skal du prøve Waterfall-rutsjebanen, som giver en næsten lodret tur nedad? Eller legelandets Racing Slides, hvor børnene kan rutsje om kap med hinanden? Eller måske skal børnene afsted på den lange Tiger Slide, hvorfra de kan nyde udsigten ud over Afrikas vilde dyreliv – med næsehorn og giraffer gengivet i deres virkelige størrelse?

Sug i maven er i hvert fald garanteret, når børnene slår sig løs på rutsjebanerne i Leos Legeland i Odense.

Trampolin-park

Hvad er et legeland uden en god trampolin-park? I legelandet finder I 6 trampoliner i hver sin farve. Her bliver børnene udfordret og trænet motorisk, og side om side kan de se hvem der kan hoppe højest. Måske er der også et par tricks, der skal trænes på trampolinen?

Edderkoppe-tårnet

Et godt legeland indeholder selvfølgelig også et godt klatretårn. Og nu kan børnene rigtigt komme op i højden i Edderkoppe-tårnet – Spider Tower – i Leos Legeland i Odense.

Her har edderkoppen rigtigt været på arbejde. Nettet er spundet ud, og børnene skal nu arbejde på at komme op i toppen uden at blive fanget i virvaret. Edderkoppe-tårnet er både en sjov udfordring såvel som et fremragende sted for den fri fantasi.

Mini World

De mindste børn finder også et væld af forskellige ting, de kan lave i Leos Legeland i Odense. Stedet for dem hedder “Mini World”, og gemmer på flere timers sjov og ballade. Her kan børnene rode rundt lige så tosset de vil blandt en hob af legetøj – og der er selvfølgelig også gode chancer for at finde en ny legekammerat her.

Flere aktiviteter i Leos Legeland

Alt det, vi har nævnt indtil nu, udgør faktisk kun et lille udpluk af dét, I kan beskæftige jer med i Leos Legeland.

I finder nemlig også bold-kanoner, piratskibet, klatreborge, megabolde, sport-areanen, vulkanen og meget mere.

Der er lagt op til mange timers sjov, hygge og ballade – og selvfølgelig trætte børn, der er lidt nemmere at putte når dagen går på hæld. I praksis er det næsten umuligt at komme til at udforske det hele i legelandet på bare én tur – så der er lagt op til flere hyggelige stunder i Leos Legeland, når først I har prøvet det.

Pris: Hvad koster det at komme i Leos Legeland?

Det bør være alle børnefamilier forundt at komme en tur i Leos Legeland. Men selvfølgelig skal stedet jo også tjene penge til at vedligeholde og anskaffe nye og sjove aktiviteter til børnene. Herunder giver vi dig overblik over priserne i Leos Legeland i Odense.

Når du har en billet til Leos Legeland kan du lege i op til 3 timer. Det er typisk også nok for de fleste børn, da der bliver brugt rigtig meget energi i legelandet.

Se Leos Legeland priser

 • Pris, voksen: 29 kr.
 • Pris, børn (under 1 år): Gratis
 • Pris, børn (1-17 år): 129-189 kr.


Prisen for børn i legelandet svinger, alt afhængigt af hvilken dag på ugen I vælger at besøge legelandet. Om tirsdagen er det generelt billigst, mens prisen topper i weekenderne.

Leos Legeland i Odense tilbyder også samlerabatter, hvis I allerede nu ved, at I vil afsted flere gange.

 • Familiekort, 5 ture: 15% rabat på børn (herunder fri entre for forældre)
  Eksempel, 2 børn: 1.267 kr.
 • Familiekort, 10 ture: 20% rabat på børn (herunder fri entre for forældre)
  Eksempel, 2 børn: 2.384 kr.
 • Årskort, pr. barn: 2.490 kr. (herunder fri entre for forældre)
  Eksempel, 2 børn: 4.980 kr.

  Se opdaterede priser på leoslegeland.dk

Som en lille ekstra gave til forældrene får de voksne gratis genopfyldning på kaffen, når man kommer ind via et familiekort eller et årskort. Så har de voksne også en chance for at holde et energiniveau, der bare kan matche børnenes en smule.

Du finder også Leos Legeland i Aalborg, Aarhus, Herlev og Ishøj.

Vi ses på adressen:
Petersmindevej 1E
5000 Odense

reklame
odense
mad
Få nyhederne fra dinbyOdense
Hold dig orienteret med de spændende aktiviteter, tilbud og nyheder fra Odenses byliv
- Vær blandt de første der får besked.

Som modtager kan til enhver tid afmelde i bunden af hvert udsendt nyhedsmail.

Måltidskasser