bestil avis
bestil avis

Kickstart dit nytårsforsæt hos Fit Zone i Odense S

fitness

Nyt fitnesscenter i Odense S hjælper dig med at holde dit nytårsforsæt

Et nyt fitnesscenter er åbnet i udkanten af Odense – og de har et fantastisk åbningstilbud, som kan gøre det meget nemmere for dig at overholde dit nytårsforsæt om at komme i bedre form, eller tabe de ekstra julekilo.

Åbningstilbud

Fit Zone åbner officielt d. 05. januar 2022 og tilbyder både gratis oprettelse og et billigt medlemskab på 99 kroner om måneden (indtil oktober), samt gratis træning i hele januar og februar til de første 300 personer, som melder sig ind i det nye træningscenter. Med andre ord har du ikke nogen grund til ikke at nå dine fitness mål dette år. 

Se fitness centeret, inden du vælger at binde dig 

At vælge et nyt fitness center, som man vil lægge en masse timer i, kan godt være en stor beslutning, da det for mange er et sted, man kommer til at tilbringe mange timer. Derfor er det også vigtigt, at stedet opfylder alle ens behov, uden at man går på kompromis. 

Derfor har Fit Zone valgt at lave et bestillingssystem, så du kan få en billet og komme ind og se centeret kvit og frit (dog selvfølgelig uden at bruge træningsarealerne og fitness maskinerne). 

Lidt om de forskellige faciliteter

Fitnesscenteret indeholder lidt af hvert – både træningsmaskiner og værktøjer til styrketræning og konditionstræning (bl.a. konditionsmaskiner, TechnoGym apparater, frie vægte og diverse stativer og bænke), en spejlsal med måtter, fitnessbolde, ribber, polestænger og meget mere, samt en funktionel bane, hvor du kan arbejde med barbells, kettlebells, battle ropes, en agility stige og meget andet. 

Derudover er der også et praktisk bade- og omklædningsrum, som du kan bruge, når du har fået trænet sveden ud af kroppen. 

Regler som skal overholdes i fitnesscenteret

Ligesom det gælder for de fleste fitnesscentre, så er der en række regler som skal overholdes, for at du kan få lov til at gøre brug af fitnesscenteret og dets faciliteter. Reglerne er som følger:

  • Unge under 14 må ikke være i trænings arealerne uden aftale med personalet. 
  • Unge mellem 15-18, som ønsker at træne i fitnesscenteret skal have tegnet sit medlemskab af en forældre / værge. 
  • Brug af doping er strengt forbudt og vil lede til udmeldelse. 
  • Der må kun trænes i indendørssko og man skal have et håndklæde med. 
  • Udstyr skal opryddes og afsprittes efter hver træning. 
  • Man må ikke kaste med vægtene. 
  • Man skal træne i træningstøj → og tøjet skal altid dække brystkassen. 

Praktisk information

Adresse:
Sivmosevænget 2F
5260 Odense S

Åbningstider:
Alle dage → 05:00 – 00:00

hello

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

bestil avis
dbO