valutakursen falder

Inflationen raser og valutakursen falder

reklame

Tips til at spare penge på oplevelser i Odense

Har du som mange andre lidt ekstra ondt i pengepungen for tiden? Med den fart, verdens valutakurser styrtdykker i øjeblikket, er det intet under. I hårde tider er det selvfølgelig vigtigt, at du sparer, hvor du kan, og skruer ned for forbruget så vidt, det er muligt – men med det sagt, så skal du dog også passe på, at det ikke tager overhånd. Vi har alle brug for at slappe af og glæde os over noget en gang imellem, og en alt for skrabet livsstil kan tage modet fra selv den største optimist. Men så er det jo heldigt, at der er masser af muligheder for at få en på opleveren for en slik – eller decideret gratis – lige her i Odense. Læs med nedenfor og få vores bedste tips til, hvor du finder de bedste tilbud på sjove aktiviteter.

Kend din aldersgruppes rabatter

Selvom det nok er en af de mest velkendte slags rabatter, så skal den med alligevel. For ja, selvfølgelig er det ret almen viden, at du kan få kaffe, rejsekort, osv. billigere, hvis du f.eks. er studerende. Men vidste du f.eks., at du som ung eller studerende kan gå lige så meget, du vil, i Odense Teater for kun 380 kr. om året i Klub/U? Eller at du kan få en væsentlig rabat på alt fra museumsbesøg til campingpladser, hvis du er pensionist? Der findes stort set tilbud til alle demografier – det er bare om at vide, at de er der.

Gør brug af de gratis tilbud

Er du for stresset over at se, hvordan både kronen og hele vores kontinents euro valutakurs daler til at bruge penge på andet end nødvendigheder? Så kan vi sagtens forstå det. Heldigvis kan du også sagtens hygge dig i Odense uden, at du behøver at bruge penge. F.eks. kan du nyde det gode vejr, mens det stadig er der, på en smuk gåtur i Munke Mose eller på Assistenskirkegården. Hvis du er sportsligt anlagt, kan du også tage en svømmetur i Odense Havnebad kvit og frit – eller hvad med at tage på besøg hos Galleri Galschiøt og se noget spektakulær kunst?

Ønsk dig et Go Dream-gavekort

Sidst, men ikke mindst har vi et oplagt ønske til, hvis du f.eks. har fødselsdag lige om lidt: et Go Dream-gavekort. Med et af disse i hånden får du mulighed for at nyde et hav af forskellige oplevelser med fordelagtige rabatter. Du kan f.eks. nyde en dejlig middag på Madklubben, Jensens Bøfhus, Café Vivaldi eller et af byens mange spisesteder – eller gå i biografen med en, du holder af. Valget er dit.

blomst
dbO
bahne

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.