bestil avis
bestil avis

Få ny inspiration til din bolig – besøg IKEA Odense

ikea odense

Besøg IKEA Odense

For mange familier er IKEA en af de mest populære varehuse at besøge, når der tænkes på møbler og ting til ens bolig. IKEA-brandet er super kendt og tilbyder alt til dit hjem. 

Et enkelt besøg kan give  inspiration og et frisk pust. Du får gode ideer til en ny indretning og måske opdager smarte løsninger du kan bruge med de ting du har. 

Går du efter noget specielt, så har Ikea helt sikkert en løsning, for her er alt i monteringsklare møbler og boligtilbehør, eksempelvis en ny stol, et bord eller en IKEA sofa. Hos IKEA har de mange ideer samlet ét sted og de er kendt for både nytænkning og god funktionalitet i en ordentlig kvalitet.

Find det perfekte IKEA køkken eller skab

IKEA Odense har en afdeling hvor de hjælper med at opmåle og designe køkkener og skabe. Med en bemandet designafdeling kan du få den hjælp du har brug for. 

Et IKEA køkken har et hav af uendelige muligheder og kan tilpasses netop dine køkkendrømme. Her får kan du gode råd og mulighed for at udforske de forskellige stilarter, farver og fronter sammen med en rådgiver.

ikea odense

En god ide fra starten i 1943

IKEA-ideen er oprindelig svensk og blev grundlagt i 1943 af Ingvar Kamprad. Navnet IKEA er initialerne fra grundlæggeren Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryds navn.

I dag er det vi kender som IKEA, et globalt og gennemtænkt brand med boligindretningsprodukter og meget andet.

Besøg et IKEAs største varehuse

Varehuset i Odense er en af Danmarks største IKEA-varehuse med godt 34.000 kvm og er dermed større end både varehusene i Aarhus og Aalborg.

IKEA Odense ligger i den sydøstlige del af byen, godt placeret lige mellem to andre varehuse-giganter, nemlig Bilka og Rosengårdcentret.

Adresse:
Ørbækvej 91
5220 Odense SØ

Telefon: 7015 0909
www.ikea.dk

IKEA odense åbningstider

Herunder er de generelle åbningstider for IKEA Odense. Der kan være ændringer i forbindelse med helligdage og højtider.

IKEA åbningstider odense:

Mandag: 10.00 – 20.00
Tirsdag: 10.00 – 20.00
Onsdag: 10.00 – 20.00
Torsdag: 10.00 – 20.00
Fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 20.00
Søndag: 10.00 – 20.00

Til alle der er morgenfriske, så har man i IKEA restaurant mulighed for at komme ind kl. 09.30 og købe en kop kaffe. Vær dog opmærksom på at restauranten også lukker 30 minutter før varehuset. 

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.