Hvordan du skal fejre dit nytår i Odense

Hvordan du skal fejre dit nytår i Odense

Årets nytårsbrag sker i Odense

reklame

H.C Andersens hjemby byder på en masse gode oplevelser til nytårsaften. Odense er Danmarks tredjestørste by, centralt placeret midt på Fyn og midt i landet. Det er ikke kun et glimrende sted at fejre nytår for byens borgere, det er også en glimrende mulighed for sjællændere og jyder til at mødes på midten til årets nytårsbrag. Trods sin størrelse har Odense både noget af det, der gør det til en af Danmarks store byer, men det har samtidig noget af det uprætentiøse som man kun finder udenom storbyer.

Netop det uprætentiøse gør Odense til et fantastisk sted at gå i byen og dermed også til det perfekte sted for årets største fest.

Er du ude i god tid vil du kunne finde gode overnatningsmuligheder i byen både på hoteller og via AirBnb så du sammen med venner kan gøre klar til en hyggelig aften i Odense.

Hjemmets 4 vægge

Vælger du blot at holde nytårsaften i hjemmet med gode venner, så er der også gode muligheder i Odense. Der er mange gode muligheder for take away og der kan med fordel tages en tur til Thrige Hallerne inden nytårsaften for at researche godt take away.

Når man holder nytår i hjemmet har man også nemmere ved at klargøre til årets vigtigste tradition, som er dronningens nytårstale. Lige så vel som der er tradition for at se talen, så er der efterhånden også tradition for at finde et godt odds på dronningens nytårstale. Mange sætter lidt ekstra nytårssjov til oplevelsen ved at spille på, om det nu er i år Dronningen nævner Nicklas Bendtner eller citerer en linje fra Gulddrengs seneste single. Både det og en intern regel om at drikke på udvalgte tidspunkter er sjove nytårslege.

Den Brølende And

Du kan ikke gå fra nytårsaften i Odenses natteliv uden at have danset en smule på Den Brølende And. Det er en natklub uden fine fornemmelser, hvor du kan danse på borde og stole hele natten til de bedste hits fra 80erne, 90erne og 00erne. Her skal du nok få en god aften, enten kan du starte aftenen på Den Brølende And med halv pris indtil kl 23 og så fortsætte turen ud i nattelivet, eller du kan slutte af på baren med en god omgang dans.

Du skal være 20 for at komme ind, men selvom du er født i 90erne eller 00erne så kender du utvivlsomt både Bamse og Thomas Helmig og kan brøle med på de store 80er klassikere.

Boogies

Du kommer simpelthen ikke udenom Boogies, hvis du er til fest i Odense – særligt når det er nytår. Boogies er noget nær obligatorisk og er kendt for legendariske nytårsfester. Dansegulvet på Boogies lukker kl 0600 og for mange fra Odense er Boogies et vigtigt minde fra ungdomslivet med fester til den lyse morgen og solopgange efter vilde byture. Det er ikke et sted hvis du ønsker høje hæle og fine cocktails, men det er det rigtige sted, hvis du ønsker et god fest uden så mange dikkedarer. Det bliver ikke mere uprætentiøst end Boogies og planlægger du en vild fest til nytår, så ender du, hvad enten du vil det eller ej, med en tur på Boogies.

Hvordan du skal fejre dit nytår i Odense

Stella Maris

Ønsker du alligevel en lidt mere luksuriøs aften, så er Stella Maris et godt bud. De byder på den fin middag i flotte omgivelser, hvor du kan nyde god mad uden at frygte, at nogen vælger at bruge dit bord som dansegulv. Det er en rigtig god ide, hvis I er flere par der ønsker at tilbringe en rolig og luksuriøs aften sammen i selskab med fine madoplevelser.

Hvis I vælger at tage en overnatning er der tilbud om et morgendyp med vinterbadeklubben sammen med en Bloody Mary. Så findes der nok ikke nogen bedre måde at vågne op efter nytårsfesten.

Uanset hvad du vælger har Odense det rigtige for dig.

bestil avis
Magasin

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.