Fyens Stiftstidende

din by odense

– en avis med regionale og internationale nyheder

reklame

Fyens Stiftstidende
- først med de fynske nyheder

Fyens Stiftstidende er en lokal avis der blandt andet dækker Odense, Faaborg-Midtfyn, Assens, Middelfart, Nordfyn, Kerteminde, Nyborg og Sydfyn. Fyens Stiftstidende blev første gang udgivet i slutningen af 1700-tallet, og har siden dengang fungeret som en essentiel del af den lokale sammenhængskraft på Fyn.

Avisen har redaktioner i Odense, Assens, Faaborg, Ringe, Kerteminde, Bogense, Middelfart, Nyborg og Svendborg. Flere af de lokale redaktioner deles med Fyns Amts Avis, da begge aviser ejes og udgives af Jysk Fynske Medier.

Hvorfor abonnere på Fyens.dk?

Fyens Stiftstidende er den førende avis på Fyn. Den dækker alle byer på Fyn og har lokalafdelinger i de fleste kommuner, så du er sikker på en fyldestgørende lokal dækning, uanset hvor på Fyn du er bosiddende.

Herudover får du adgang til spændende og informative artikler om både ind- og udland, uanset om du foretrækker at læse avisen digitalt eller i fysisk form. Avisen udkommer både som papiravis, der leveres direkte i postkassen, som e-avis samt som netavis bestående af både gratis og betalte artikler.

Vælg mellem følgende abonnementer:  

 • Trykt avis: Få leveret den trykte avis i postkassen.
 • Digital avis: Få adgang til den digitale avis på nettet.
 • Netavis: Få adgang til Plus-artikler på netavisen.

Som abonnent får du adgang til en lang række fordele

Når du tegner et abonnement på Fyens Stiftstidende, får du ikke bare et dækkende nyhedsoverblik fra dit lokalområde med fynske nyheder. Du får også adgang til en lang række eksklusive kundefordele indenfor en lang række forskellige spændende kategorier.

Du får blandt andet adgang til eksklusive tilbud indenfor:

 • Oplevelser
 • Rejser & Ophold
 • Vin & Mad
 • Hus & Have
 • Hobby & Fritid
 • Bøger


Du finder gode tilbud og eksklusive rabatter på lækre specialiteter som chokolade, vin og rom. Hvis du er mere til oplevelser, kan du finde tilbud på foredrag, museumsbesøg, udlandsrejser og meget mere.

Hvad koster et abonnement på Fyens Stiftstidende?

Hvis du er interesseret i lokale nyheder fra Fyn og de omkringliggende øer, er der god grund til at tegne et abonnement på avisen. Men hvad koster et abonnement egentlig? Svaret er, at det afhænger af, hvilket abonnement du vælger.

Du har mange muligheder, når det kommer til at tegne et abonnement på Fyens.dk. Vælger du at tegne et abonnement på den trykte udgave af Fyens Stiftstidende, får du samtidig adgang til både e-avis og netavis, men du kan også vælge et mindre abonnement, der kun giver adgang til e-avis eller netavis.

Priserne ændrer sig fra tid til anden, så det er en god idé at undersøge de aktuelle priser samt tilbud på Fyens.dk, hvis du vil stifte et abonnement.

Du kan altid se de aktuelle priser på avisen herunder: 

Fyens Stiftstidende giver dig de lokale nyheder

Fyens Stiftstidende er en avis med en stærk lokal forankring i kommunerne på Fyn og de omkringliggende øer. Du får altid de seneste nyheder fra dit lokalmiljø, så du er opdateret på, hvad der sker i det område, hvor du er bosiddende.

Udover lokale nyheder dækker Fyens Stiftstidende også de største nyheder fra ind- og udland, ligesom den har en væsentlig tilstedeværelse på de sociale medier. Dette er med til at skabe en lokal sammenhængs­kraft blandt kommunerne på Fyn og øerne.

Fyens Stiftstidende dækker blandt andet følgende emner:

 • Erhverv
 • Debat
 • Navne
 • Sport
 • Kultur
 • Rejser
 • Bolig og livsstil
 • Gear
 • Indland
 • Udland
 • Bagsiden


Alt i alt dækker Fyens Stiftstidende de samme emner som flere af landets øvrige lokalaviser og er dermed en væsentlig faktor i forhold til den lokale sammenhængskraft på Fyn og de omkringliggende øer.

‘Bagsiden’ er Fyens Stiftstidendes satiriske sektion, hvor der bliver udgivet humoristiske nyheder, som ikke nødvendigvis har noget at gøre med virkeligheden. Disse deles ivrigt på sociale medier og fungerer typisk som en humoristisk kommentar på aktuelle situationer.

bestil avis

Fyens Stiftstidende blev første gang udgivet år 1772

Fyens Stiftstidende er blevet udgivet i Odense siden 1772, da Christian Gormsen Biering fik kongeligt privilegium til at etablere et adressekontor med tilhørende bogtrykkeri. Indtil 1852 gik avisen under navnet ‘Kongelig Privilegerede Odense Adresse-Contoirs Efterretninger’, hvorefter den fik sit nuværende navn.

I begyndelsen var avisen ikke tilknyttet en ideologisk ideologi, men i stedet relativt frisindet. Den indeholdt primært oplysende læsning samt annoncer af forskellig karakter. Særligt under Odenses industrialisering samt følgende befolkningstilvækst formåede avisen at vokse. Dette skyldtes en øget interesse for nyheder fra lokalmiljøet samt annoncer.

Fra 1960 blev avisen dominerende i Odense, og i 1969 opkøbte avisen sin sidste konkurrent, Fyns Tidende, som blev drevet i 10 år, indtil den endeligt blev taget af markedet. I de 10 år udkom både Fyens Stiftstidende og Fyns Tidende med en fælles søndagsudgave, som gik under navnet Morgenposten.

I 1975 erklærede Fyens Stiftstidende sig som politisk uafhængig borgerlig. Fra 1993 er avisen udkommet som morgenavis, og bladet udgiver en række mindre aviser også – eksempelvis Kjerteminde Avis, som sidenhen er blevet lukket og startet som netavis uden nogen tilknytning til Fyens Stiftstidende.

I 2006 dannede Fyens Stiftstidende et fælles udgiverselskab i samarbejde med Fyns Amts Avis. Dette blev til Fynske Medier, hvis formål var at styrke begge aviser efter presset fra husstandsomdelte gratisaviser, der på daværende tidspunkt var med til at øge konkurrencesituationen på markedet.

1. januar 2015 blev Jysk Fynske Medier skabt som følge af en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. I dag er Jysk Fynske Medier den næststørste mediekoncern i Danmark, og ejer Fyens Stiftstidende og andre regionalaviser i hele landet.

Redaktionen og kundeservice

Kundeservice
Mandag-fredag 7.00 – 16.00

Mangler din avis i weekenden
Lørdag-søndag 8.00 – 11.00

Adresse
Banegårdspladsen
5100 Odense C

Telefon
Omstilling: 6611 1111
Kundeservice: 6315 1515

bestil avis
bestil avis
odense
Få nyhederne fra dinbyOdense
Hold dig orienteret med de spændende aktiviteter, tilbud og nyheder fra Odenses byliv
- Vær blandt de første der får besked.
Ved at acceptere betingelserne giver jeg dinbyODENSE tilladelse til at sende mig nyhedsbreve.

Som modtager kan til enhver tid afmelde i bunden af hvert udsendt nyhedsmail.

bestil avis
bestil avis