Frie Funktionærer
din by odense

– Et fagforbund med a kasse, fagforening og lønsikring

reklame

Ny fagforening? Få en snak med FRIE Funktionærer i dag

Ønsker du tryghed og sikkerhed i din arbejdssituation? Vil du gerne have adgang til en skræddersyet fagforening, en pålidelig a-kasse og en effektiv lønsikring? Så er det nu, du bør tage det første skridt mod en mere stabil og beskyttet fremtid ved at få en unik snak med se FRIE Funktionærer.

FRIE Funktionærer er ikke bare en almindelig fagforening. De er din pålidelige partner i arbejdslivet, der skræddersyr deres services efter de behov du har. Deres erfarne eksperter er der for at beskytte dine rettigheder, forhandle en bedre løn- og ansættelsesvilkår, og stå ved din side, når du har brug for det mest.

De FRIEs a-kasse er din sikkerhed netop i de øjeblikke, hvor du har brug for økonomisk støtte. De sørger for, at du er godt forberedt på enhver situation. Med en lønsikring kan du sove trygt om natten, velvidende at du er beskyttet, hvis du mister dit job.

Vi ringer dig op, når det passer dig bedst, og vi giver dig mulighed for at få del i de unikke fordele, som FRIE Funktionærer tilbyder. Sæt dig selv i førersædet for din arbejdssituation og skab en mere sikker fremtid.

Prøv det med det samme – Se mere her.

FRIE Funktionærer er et fagforbund med sin egen tværfaglige a-kasse

FRIE Funktionærer blev grundlagt i 1951 og er en neutral organisation der er fri af støtte fra politiske partier, ligesom den er uafhængig af faglige hovedorganisationer, hvorfor den et fornuftigt valg for alle uanset branche og lønniveau.

FRIE Funktionærer kaldes i dag blot for FRIE, og fagforeningen holder til i Odense med hovedkontor i Overgade 24. Det er en stærk fagforening og a-kasse, som har oplevet stor vækst over de seneste år. 

FRIE fagforening og akasse optager alle lønmodtagere og selvstændige.

FRIE Funktionærer har en høj medlemstilfredshed

Fagforeningen udmærker sig ved at have nogle af de mest tilfredse kunder i Danmark. Det skyldes en kombination af, at FRIE er en billig a-kasse med et medlemskontingent på knap 500 kr. om måneden. 

Når du vælger FRIE som din fagforening, får du ikke bare juridisk bistand og støtte, når behovet opstår – du får en fagforening med en utroligt høj medlemstilfredshed. Dette ses blandt andet på fagforeningens Trustpilot, hvor hele 8 ud af 10 giver fagforeningen 5/5 stjerner.

En uafhængig fagforening der kan bruges af alle

FRIE blev grundlagt i 1951, og var dengang udelukkende henvendt frie funktionærer. Senere skiftede de dog fokus, så fagforeningen åbnede op for alle former for lønmodtagere, hvilket ligeledes gjorde det muligt for selvstændige at blive medlem.

Dette var startskuddet på den fagforening, som FRIE er i dag. FRIE er en fagforening for alle, og du kan blive medlem, uanset hvilken stilling, du har, eller hvilket fag, du arbejder i. Herudover har de en fornuftig a-kasse for selvstændige. 

Står du på kanten af et opsigelsesvarsel, en ny stilling eller har brug for en seriøs rådgivning til det næste step i din jobsituation, så bed om en uforpligtende snak der vil gavne dig – start her

FRIE Funktionærer er en såkaldt gul fagforening, hvilket betyder, at de ikke har en hovedorganisation, ligesom de heller ikke er afhængig af et politisk parti. Fagforeningen henvender sig således ikke til én bestemt faggruppe, hvorfor du som medlem heller ikke vil opleve at skulle deltage i en strejke.

Fordelen ved de gule fagforeninger er blandt andet, at de er billigere. En gul fagforening er konkurrencedygtig på kontingentet, hvilket ofte er en fordel, hvis du ønsker den billigste fagforening. Samtidig betyder det, at der er større fokus på dig, ligesom FRIE Funktionærer udelukkende fører din sag, hvis du ønsker det.

Hvorfor tilmelde sig FRIEs a-kasse?

Som nævnt, har Frie Funktionærer eksisteret siden 1951. Det betyder, at de har en solid erfaring som fagforening, og de er derfor rustet til at hjælpe dig bedst muligt. Hvis du endnu ikke har været på arbejdsmarkedet i mange år, er der stor sandsynlighed for, at du kommer til det.

Af samme årsag er det vigtigt, at du er medlem af en fagforening, som kan hjælpe dig med at opnå de mest optimale vilkår på arbejdsmarkedet. Hos Frie Funktionærer kan du vælge mellem to forskellige medlemskaber i fagforeningen: Frie Basis og Frie Favorit.

Uanset, hvilket medlemskab du vælger, er du garanteret kompetent juridisk rådgivning, hvorfor der som udgangspunkt ikke er ét medlemskab, der er bedre end det andet. 

frie

Bliv medlem af FRIE som lønmodtager eller selvstændig

Det er ikke kun ansatte i lønmodtager stillinger der kan blive medlem hos FRIE. Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende og ønsker at blive medlem af en a-kasse, er Frie Funktionærer et oplagt bud. Det giver dig mulighed for at optjene dagpengeret, hvis din virksomhed skulle ende med at gå konkurs, eller du selv vælger at lukke den ned.

Som medlem får du del i mange fordele.

Her er nogle fordele der er  selvskrevet:

  • Ubegrænset rådgivning og 1:1 sparring med en konsulent
  • Billig fagforening og akasse
  • Vejledning til nyt job, supplerende dagpenge eller barselsdagpenge
  • Rådgivning i forhold til salg, marketing, jura, m.m.
  • Få hjælp og bistand fra Frie funktionærer juridisk afdeling
  • Hjælp til forståelse af funktionærloven
  • Rabat på forsikring, bank m.m.


Få en snak der gavner dig – Se mere her.

Tilbyder Frie lønsikring - Som lønmodtager kan du tegne to forskellige lønsikringer

Udover at blive medlem af FRIEs fagforening og a-kasse, har du også mulighed for at tegne en lønsikring. Det er en god idé, da det sikrer dig økonomisk tryghed, hvis du skulle ende med at blive arbejdsløs over en længere periode.

Selvom det kan virke unødvendigt at tegne en lønsikring, er det i mange tilfælde en god idé. Hvis du bliver ledig, vil pengene hurtigt være tjent ind igen. 

Herudover har du også mulighed for at tegne en indtægtssikring, hvis du er selvstændig. Dette svarer til lønmodtagernes lønsikring, men der er en række andre regler, som gør sig gældende.

Fri lønsikring: Denne lønsikring er til dig, som ønsker et alternativ til a-kassen. Her er du sikret op mod 90% af din indkomst, og du skal ikke betale kontingent til a-kassen.

Supplerende lønsikring: Denne lønsikring er til dig, som vil være sikret en højere sats end dagpenge. Du vil derfor stadig være medlem af Frie Funktionærers a-kasse, men du vil opnå en højere sats, end hvis du ikke havde supplerende lønsikring. 

frie

Frie åbningstider

Hos Frie Funktionærer er der ofte forskellige kampagner. Lige nu er der mulighed for mere luft i økonomien.

Introtilbud: Få 6 måneders GRATIS fagforening ved indmeldelse i a-kassen! Lad FRIE ringe dig op – klik her.

Adresse:
Overgade 24
5000 Odense C

Åbningstider på telefonen

Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
fredag kl. 8.00-14.00.

frie
odense
frie - ring op