Føtex i Odense – Besøg de 4 butikker – Se åbningstider her

Føtex i Odense

Føtex i Odense

Føtex blev grundlagt i 1960 af købmand Herman Salling. I 1969 åbnede Føtex sin første butik i Odense.

Selvom Føtex ikke er en decideret discount-dagligvarebutik, så kan du stadig finde ret mange gode priser her. Særligt populær er Føtex dog, da de har et stort, fast sortiment i nonfood-afdelinger, samt gode delikatesser og bagere. Desuden kan du også nemt bestille dine Føtex-varer online, og hente dem pakket i butikken efter et par timer.

Det store sortiment og det høje service-niveau er altså dét, der gør Føtex til en populær destination. Både når køleskabet skal fyldes op, samt når der mangler øvrigt løst og fast i hjemmet.

Hvor mange Føtex-butikker er der i Odense?

I alt huser Odense 4 forskellige Føtex-butikker. Du finder 3 af dem inden for Odenses ringvej, og den fjerde i Rosengårdcenteret. Desuden er den mest centrale Føtex i Odense en Føtex Food – så den indeholder altså ingen nonfood-afdeling.

I alt ligger der 9 Føtex-butikker på Fyn. Dem finder du i hhv. Middelfart, Nyborg, Faaborg og Svendborg. Det er altså lige under halvdelen af alle Føtex’s butikker på øen, der ligger i Odense.

Butikker med føtex mad ud af huset og føtex bager butikker

Føtex har alt hvad hjertet begærer, når det kommer til friske råvarer og lækre kager. Føtex bager butikkerne byder på et bredt udvalg af friskbagte brød og kager, der tilfredsstiller selv den mest kræsne gane.

Derudover tilbyder Føtex også mad ud af huset, som er perfekt til travle hverdage eller store arrangementer. Føtex er uden tvivl det bedste valg, når det kommer til dagligvarer og lækkerier.

Hvilken Føtex-butik i Odense er den bedste?

Alle Føtex-butikker i Odense scorer højt blandt kunderne. 3 af butikkerne rammer hver 4,1 stjerner ud af 5 mulige – det er kun den i Rosengårdcenteret, der rykker ned på 4,0.

Generelt er kundernes udtalelser om butikkerne gode. Det brede udvalg, samt den gode bager og delikatesse fremhæves ofte i anmeldelserne. Det er tydeligt at se, at mange odenseanere henter en stor del af deres dagligvarer i Føtex-butikkerne i Odense.

Blandt de mindre gode anmeldelser af Føtex-butikkerne i Odense er der ingen rød tråd at finde. Konkret betyder det, at Føtex generelt er gode til at holde deres butikker på alle parametre. Det kommer selvfølgelig dig til fordel, når du handler der. Det er generelt en god oplevelse at handle ind i en Føtex-butik.

Føtex Food i Odense

Blandt de i alt 10 Føtex Food i landet finder du en af dem i Odense – nærmere bestemt er det den på Skomagerstræde 7. Her er det udelukkende fødevarer, du finder, og altså ikke nogen nonfood-afdeling. Butikken er også mindre end de øvrige Føtex-butikker i Odense.

Til gengæld har Føtex Food stadig både god bager og en overdådig delikatesse i butikken. Skal køleskabet og hylderne fyldes op med friske madvarer derhjemme, så er Føtex Food en oplagt destination for indkøbsturen.

Find Føtex’s aktuelle tilbudsavis her

Det er ikke svært at finde billige varer i Føtex – du skal blot gå efter “Budget”-mærket. Det kan du finde på en stor del af det samlede varesortiment i butikkerne.

Hvis du alligevel gerne vil spare endnu mere, når du handler ind i Føtex i Odense, så tjek deres aktuelle tilbudsavis ud her.

Føtex butikker og åbningstider i Odense

Herunder giver vi dig et komplet overblik over alle Føtex-butikerne i Odense – inkl. adresser og åbningstider.

Føtex Food Odense C
Skomagerstræde 7
5000 Odense C

Åbningstider:
Mandag-søndag fra kl. 07.00-22.00

Føtex Vesterbro Odense C
Vesterbro 39-51
5000 Odense C

Åbningstider:
Mandag-fredag fra kl. 07.00-21.00
Weekenden fra kl. 07.00-20.00

Føtex Bolbro
Middelfartvej 125
5200 Odense

Åbningstider:
Mandag-fredag fra kl. 07.00-21.00
Weekenden fra kl. 07.00-20.00

Føtex Rosengårdcenteret 
Ørbækvej 75, 300
5220 Odense

Åbningstider:
Mandag-fredag fra kl. 07.00-21.00
Weekenden fra kl. 07.00-20.00

dbO
hello
hello