hundeskove

Find en hundeskov tæt på hvor i bor – med en ny app

reklame

Skal hunden luftes? Nu er det muligt med en ny app, hurtigt at finde en god hundeskov, tæt på hvor i bor

Der findes mere end 400 hundeskove i Danmark! Det giver dig rig mulighed for at komme ud med din bedste ven. Hvis du er træt af de samme gåture – og hunden måske også er det – er det en ideel mulighed. Måske kan du ikke slippe hunden løs, eller måske er du ikke tryg ved det, og så er en hundeskov ideelt. Læs mere her om hundeskov og fordelene ved det.

Fordele ved hundeskov

En hundeskov har mange fordele. Nogle af dem er:

  • Hunden får god motion og får et større areal at løbe rundt på
  • Du får også motion
  • Underholdning for dig og hunden. Hunden får andre hunde at lege med, og du kan underholde dig med at snakke med andre hundeelskere
  • Der er altid åbent
  • Din hund må løbe rundt uden at være i snor
  • Skoven er indhegnet, så hunden ikke bliver væk
  • Hunden får selskab af andre hunde og lærer at begå sig med andre hunde
  • Der findes også indhegnede steder i nogle hundeskove til mindre hunde og hvalpe


Der er altså masser af fordele ved at tage din hund med i en hundeskov. Den vil elske dig for det! De fleste hunde er aktive og vilde med motion, og de vil derfor meget gerne løbe rundt på et større areal, hvor de kan få brugt noget krudt.

Det er også rart for dig, fordi hunden vil være mere rolig, når I kommer hjem og ikke piske rundt i huset eller ville lege med dig hele tiden, når du ikke har tid. Det er godt givet ud, og det kan være, at du eller hunden møder nye venner – hvem ved? I hvert fald kan det blive en hyggestund for dig og din hund.

Læs mere på https://www.hundeskove.dk/

bestil avis
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.