Find dit nytårsskyts med fyrværkerishows i Odense

nytår 2022

Rigtig godt nytår

2021 har højst sandsynligt ikke været det år, som alle havde håbet på. Corona har hersket og hærget, og det ser stadig ikke ud som om, at vi slipper for pandemien lige foreløbigt. Alligevel er det også vigtigt at vi husker at værdsætte de positive øjeblikke vi har haft, og at vi kommer godt ind i det nye år. Det er der sørget for i form af fyrværkeri demonstrationer i Odense, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte skyts til den særlige aften.

Find det perfekte fyrværkeri til den specielle aften

Selvom at nytår ofte ikke kan leve op til sit eget hype, kan vi stadig gøre lidt for at sikre, at det i det mindste bliver en aften vi kan huske (i hvert fald hvis du går sobert ind i det nye år). Fyrværkeri plejer altid at være centrum for mange folks nytårsaftener. 

Heldigvis kan du allerede nu få dig et overblik over de bedste fyrværkerishows, ved at tage til en af demonstrationerne i Odense. Nederst på denne side finder du to fyrværkerishows i Odense, som du kan tage ud og kigge på. 

Pas på dig selv (og andre) mens I fester og skyder af

Følg altid Sikkerhedsstyrelsens råd om sikkert brug af fyrværkeri:

  1. Brug altid beskyttelsesbriller
  2. Brug kun godkendt fyrværkeri – brug ALDRIG hjemmelavet eller ulovligt fyrværkeri. 
  3. Tænd / hold aldrig fyrværkeri i hånden. 
  4. Hold sikkerhedsafstanden og læn dig aldrig ind over fyrværkeriet. 
  5. Gå aldrig tilbage til en fuser. 

Rigtig godt nytår

Når alt dette er sagt, så håber vi, at du får et fantastisk nytår, uafhængigt af hvordan du vælger at fejre det. 

Nytårsaften går nogle gange lidt amok – så pas godt på dig selv og folk omkring dig, både i forhold til corona, men også fyrværkeri. Følg altid de ovenstående retningslinjer, når du skal skyde af.

Vi takker for, at du har været med til at følge os i 2021 og vi glæder os til at give dig endnu mere indhold i løbet af 2022. Hav et fantastisk nytår; og så ses vi i det nye år!

Praktiske informationer om fyrværkerishows i Odense 2021:

Fyrværkeriudsalg.dk – Corona-sikker drive-in demonstration

Lokation:

Odense Havn (parkeringspladsen) 
Kielgade 1
5000 Odense C.

Datoer:

28/12-21, kl. 17:00
29/12-21, kl. 17:00
30/12-21, kl. 17:00

hello
allente

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

dbO
bahne