Find den bedste seng til dine behov

Find den bedste seng til dine behov

reklame

Sengen er nok det vigtigste møbel i din bolig, men hvordan du finder den bedste?

Sengen er nok det vigtigste møbel i din bolig. Det er den, der sørger for, både din krop og dit sind er veludhvilet og klar til at tage dagen på sig, og det er en investering i dit eget velvære. Hvis du skal spare på noget, skal det ikke være din seng!

Læs med her for at blive klogere på, hvordan du finder den bedste seng.

Madrassens kvalitet og højde

Det vigtigste ved din seng er naturligvis madrassen. Den skal være behagelig og give dig ordentlig støtte, men hvordan ved man, hvilken madras er bedst?

Du skal sørge for ikke at få en madras, der er for blød. Selvom det er behageligt, når du prøver den i sengeforretningen, kan det skade din ryg på længere sigt, og det vil muligvis blive ubehageligt i længden. Få i stedet en fast madras, gerne én, der ligger mere til den hårdere side.

Topmadrassen skal du også huske på. Det kan være en god idé at få en topmadras af memory-foam, især hvis du døjer med rastløshed eller smerter. Topmadrassen er nemmere at vende og sørger for, at din seng er så behagelig som overhovedet muligt.

Kontinentalseng eller ej?

En kontinentalseng er en seng, der er opbygget af flere sektioner. Boksmadrassen er basen og sengens fundament, og den er enten lavet med komfortskum eller fjedre. Efter den kommer den vendbare madras, der har forskellige zoner, og til sidst kommer topmadrassen, som giver dig den sidste ekstra smule komfort.

Du kan se et stort udvalg af kontinentalsenge på Bomagasinet.dk. Det er værd at investere i en kontinentalseng, der ofte er højere end andre sengetyper. Du kommer til at sove godt, især med den rigtige pude og dyne.

I en kontinentalseng kan du hvile ordentligt. Kombiner den med god søvnhygiejne, så sover du bedre end nogensinde før.

Senge med specielle funktioner

Du kan også få senge med specielle funktioner, fx en elektrisk seng, der kan styres med fjernbetjening, eller en seng med kølende egenskaber eller opbevaring. Sengemarkedet er ét af de største, og du kan finde lige dét, du har brug for. Hvis du ikke har meget plads eller bor i en etværelses, kan en sovesofa eller en skabsseng af høj kvalitet være en god investering, indtil du får mere plads. Det er også to god emuligheder til gæsteværelset eller stuen, så du altid har ekstra sengepladser til gæsterne.

bloomit
dbO
bahne

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.