bestil avis
bestil avis

FDB møbler – her finder du lækkert møbeldesign

FDB møbler Odense – her finder du lækkert møbeldesign

Stort udvalg af møbelklassikere hos FDB. Find designs og de nyeste trends inden for indretning. Kom og kig ind. Bestil og få leveret til døren

Hos FDB møbler i Odense centrum er der ingen tvivl om, at du kan finde fede designs og de nyeste trends inden for indretning. FDB møbler ligger i Odense, hvor du kan komme forbi og kigge rundt eller komme, hvis du har et formål med besøget.

Personalet står klar til at hjælpe dig, og det er altid bedre at se møbler i levende live end på internettet. Du kan mærke dem, sidde i dem eller på dem og få en bedre oplevelse af, hvordan de vil se ud i dit hjem. FDB møbler laver lækre designs, og du kan finde FDB møbler stole, som er deres speciale.

Hvem er FDB møbler?

FDB møbler har eksisteret siden 1942, hvor Børge Mogensen stiftede det. De designer smukke møbler, der samtidig er funktionelle. Det er høj kvalitet, men som er tilgængeligt for alle.

Det er ikke kun i Danmark, at man er begejstret for det skandinaviske design, men også i resten af verden. Det er der også god grund til, for designet forhandles i 9 selvstændige butikker og 80 andre butikker.

FDB kreerer klassiske designs, som er arvestykker. Møblet kan eksistere i mange år fremover, fordi designet er tidløst, og kvaliteten er høj. FDB møbler har fokus på at designe stole, der kan holde i mange år fremover. På den måde adskiller det sig ved de møbelkæder, der masseproducerer, men hvor møblerne ikke holder lige så længe.

De er desuden fokuseret på at være mindst mulige belastende over for klimaet. Alle deres møbler er fremstilet af FSC certificeret træ, og alle tekstiler og skumindlæg er af Økotex certificerede materialer. De har store målsætninger for fremtiden.

Det er vigtigt for FDB møbler med ansvarlighed for verden.

FDB møbler stole er ikoniske

Mange FDB møbler er ikoniske. Designet er ikke bare tidløst, men det er også funktionelt. Møbler skal man gerne kunne sidde behageligt i og bruge, som man nu bruger møbler. Særligt i dag hvor børn får lov til at klatre mere på møbler, end man gjorde førhen.

Alle i familien skal kunne være til stede i hjemmet, og derfor er det ideelt med møbler, der er behagelige, men også skaber en hyggelig atmosfære og et lyst hjem.

Alt dette finder du hos FDB møbler. Kom forbi butikken og kig ind.

Adresse og åbningstider

Adresse:
Kongensgade 37
5000 Odense

Åbningstider:
Mandag 10–18
Tirsdag 10–18
Onsdag 10–18
Torsdag 10–18
Fredag 10–19
Lørdag 10–16
Søndag Lukket

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.