bestil avis
bestil avis

Elsker dit barn at opfinde ting?

Hovedbiblioteket

Hovedbiblioteket i Odense har lige planlagt et spændende arrangement, som gælder for børn i alderen syv til 13 år

Børn i 7 til 13 års alderen er velkommen til at komme forbi hovedbiblioteket til det sjove opfinderværksted med ”Guldastronaut”. Til arrangementet kan børnene bygge deres helt egen robot med lyd og lys.

Når dit barn møder op til opfinderværkstedet, så bliver han eller hun modtaget med et smil på læberne. Barnet inviteres indenfor til det spændende opfinderværksted, hvor man får alle de dele man skal bruge for at kunne bygge sin helt egen robot.

Det er bl.a. byggematerialer, 3-D printere, computere, robotter, microbits og elektronik. En sand drømmeverden for at barn der godt kan lide at lege med at opfinde ting.

Det er som sagt for børn i alderen syv til 13 år, men en voksen skal følge med barnet. Det kommer til at foregå over en dag og der er tre forskellige hold, så så mange børn som muligt kan få mulighed for at bygge en robot.

Holdende foregår lørdag d. 18. september. Det første hold foregår fra 10:30 til 11:15, det andet fra 11:30 til 12:15 og det sidste fra 12:30 til 13:15.

Vil du gerne købe billetter, samt læse mere om arrangementet, så kan du gøre det på deres hjemmeside: www.odensebib.dk.

hello

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

bestil avis
bestil avis