bestil avis
dbO

Odense i efterårsferien: Her er de største oplevelser for hele familien

svaner

Efteråret er ofte en grå og blæsende tid, men det betyder ikke, at du ikke også kan have det sjovt, når året går på hæld. For selvom efteråret har et lidt blakket ry, så er det også en magisk tid med gyldne blade, varm kakao og masser af spændende oplevelser rundt omkring i det danske landskab.

Det er Odense er godt eksempel på, da du i Danmarks tredjestørste by finder et væld af gode muligheder for at hygge dig og have det sjovt med hele familien, når kalenderen siger efterår. Derfor er Odense bestemt en overvejelse værd, hvis du netop nu er ved at planlægge efterårsferien. Men hvad har Odense egentligt at byde på?

Sjove aktiviteter i efterårsferien i Odense

Odense er altid en spændende by at gå på opdagelse i. Men byen bliver ekstra spændende, når kalenderen siger efterårsferien er lige om hjørnet. Her byder Odense nemlig på et væld af spændende aktiviteter, som du ikke kan opleve resten af året.

Du kan eksempelvis tage hele familien med til Magiske Dage Fantasy Festival, som er en ægte fantasy-festival med alt, hvad det indebærer af hekse, troldmænd og magiske eliksirer. Under Magiske Dage Fantasy Festival kan du og dine børn klæde jer ud og deltage i de mange magiske aktiviteter, der med sikkerhed vil give en mindeværdig efterårsferie.

Hvis du i stedet gerne vil have hænderne i ilden og give din børn en vigtig historielektion på samme tid, kan du slå et smut forbi Jernalderbyen Odins Odense, hvor hele familien kan deltage i forskellige DIY-aktiviteter, som de kunne have set ud i en fjern fortid. Deltag eksempelvis i pottefremstilling, bronzestøbning, glaspusteri og meget andet, som alt sammen vil foregå i børnehøjde.

Noget for både de små og store i familien

Du finder også et væld af spændende aktiviteter i resten af byen, hvor du bl.a. kan tage familien med til Nørregårds Teater, som opfører sjove og lærerige forestillinger inde i varmen for både de store og små i familien.

Og hvad med en tur på Kunstmuseum Brandts, der i anledning af efterårsferien slår dørene op til interessante udstillinger, som byder på noget for både børn og voksne?

Odense er en by, som virkelig vågner op i efterårsferien, og du kan derfor både få en forlænget weekend eller en hel uge til at gå med at gå på opdagelse blandt både magiske, kulinariske og kulturelle begivenheder for hele familien.

En simpel oplevelse kunne også være en sejltur i en svane på Odense Å. Det er både hyggeligt og stille.

hello
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

bestil avis
dbO