Døjer du med trætte ben

Døjer du med trætte ben?

Trætte ben hvad kan man gøre

Odense er en skøn by, som du kan bruge timevis på at trave rundt i. Der er skøn natur, historiske bygninger og et pulserende byliv. Men hvis dine ben er trætte og tunge, er der ikke meget sjovt ved en rask travetur. I så fald kan det i hvert fald hurtigt blive en både drænende og kedelig oplevelse.

Men heldigvis findes der råd for sagen. Der findes nemlig kosttilskud, der kan afhjælpe dine problemer med trætte ben. Det kan du læse meget mere om i det følgende.

Derfor bliver dine ben trætte

Hvis du oplever problemer med trætte ben, skyldes det ofte, at du også har veneproblemer. Vener er de blodkar, der har til opgave at returnere dit blod tilbage fra de øvrige organer til hjertet. Derfor er det også vigtigt, at venerne altid fungerer optimalt, hvis du gerne vil leve en aktiv livsstil.

Hvis du oplever, at dine ben føles både trætte og tunge, skyldes det ofte, at der siver væske ud i vævet. Denne væske kommer fra de små blodkar. Det er oftest denne mekanisme, der står bag, at du føler dine ben bliver både tunge og trætte.

Disse personer får oftest problemer med venerne

Nogle mennesker er mere disponeret end andre for veneproblemer. Blandt andet er det oftere kvinder end mænd, der oplever denne slags problemer. Ligesådan ses det også, at der er en vis arvelighed forbundet med veneproblemer. Hvis dine forældre derfor har problemer med deres vener, er der altså også en større risiko for, at du også får det.

Derudover har følgende personer større risiko for at udvikle problemer med venerne:

  • Ældre mennesker
  • Rygere
  • Inaktive personer
  • Overvægtige
  • Gravide

Hvad kan jeg gøre ved trætte ben?

Som nævnt findes der heldigvis et kosttilskud, der kan afhjælpe trætte ben. I kosttilskuddet finder du ingredienser, der har en indvirkning på dine bens venefunktion. Det drejer sig blandt andet om følgende ingredienser:

  • Fyrrebark
  • Rødvinsblade
  • Vitamin C
bloomit
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.