bestil avis
bahne

Odense: Danmarks billigste storby byder på et væld af oplevelser

Danmarks billigste storby

Odense bliver ofte overskygget af Århus og København, men når snakken falder på økonomi, så er Odense faktisk Danmarks billigste storby at bo i

Som Danmarks tredjestørste by har Odense også et væld af gode muligheder, for med 200.000 indbyggere og et rigt kulturliv er der både mange mennesker at møde og mange ting at bruge tiden på.

Dog adskiller Odense sig fra både København og Aarhus på ét bestemt punkt: byen er markant billigere at bo i end landets to største byer.

Storbyens goder til en attraktiv pris

Hvis du gerne vil bo i en rigtig storby med alle de muligheder, som en moderne by har at byde på, vil du ikke blive skuffet i Odense. Her finder du muligheder for dig, som ikke har råd til at bo i København eller Århus, eller som ikke gider at bruge hele din indkomst på husleje.

Huslejen i Odense er således en hel del billigere end i Århus og København, og selvom det ikke er helt billigt at bo inde i det Centrale Odense, så er der stadig tale om mange tusinde kroners besparelse, når du sammenligner kvadratmeterprisen med priserne i Århus og København.

Derfor tilbyder et liv i Odense lidt mere luft i budgettet, mens du stadig får rigtig mange af de ting, som du flytter til storbyen for at få. I den forbindelse har Odense faktisk også endnu en unik fordel. Byen er nemlig placeret lige midt i Danmark, hvorfor du altid nemt kan nå til både København og Århus, når det bliver nødvendigt.

Du kan således stå i midten af København efter en togtur på lidt over 1 time, mens Århus kan nås på omkring 1 ½ time med toget.

En moderne storby med mange oplevelser

I Odense kommer du aldrig til at kede dig. Her finder du et rigt restaurant- og caféliv, som du altid kan gå på opdagelse i, når du får lyst til noget godt at spise eller drikke, eller når du bare gerne vil hygge dig med venner eller familie.

Byen er også kendt for sine mange hyggelige gader, hvor du kan shoppe i de mange spændende specialbutikker og berige dit liv med de produkter, du ikke finder i andre byer. I de hyggelige gader finder du også smukke bygninger, som gør en gåtur i Odense til en spændende oplevelse. Her er eksempelvis den gamle rådhusbygning værd at nævne, mens stemningen og udsigten ved havnen og åen også altid er et besøg værd.

Når du virkelig vil have det sjovt, står byens barer og diskoteker også altid klar til at byde dig velkommen, mens forskellige kulturelle tilbud som eksempelvis Odense Teater, H.C. Andersens Museum og meget andet altid er inden for rækkevidde.

hello
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.