Coop Kvickly Odense – 2 butikker – se åbningstider m.m.

Coop Kvickly Odense

Coop Kvickly

Coop Kvickly er store varehuse, der udmærker sig på deres store nonfood-afdelinger. Butikkerne er fordelt jævnt ud over hele landet – og du finder selvfølgelig også flere Kvickly-butikker i Odense.

Coop Kvickly er ikke nogen discount-butik, men udmærker sig i stedet ved sortiment-bredden i varehuset. Hele ideen er, at du ikke skal spare penge men derimod tid i Kvickly-butikkerne. Tiden sparer du simpelthen, fordi du med en tur i Kvickly slet ikke har brug for at tage ud i andre butikker for at få dækket andre indkøbsbehov. Dem kan du alle sammen få dækket i Kvicklys butikker.

Her på siden fortæller vi dig alt det, du skal vide om Coop Kvicklys butikker i Odense. Her finder du anmeldelser, adresser, åbningstider og meget mere.

Hvor mange Coop Kvickly-butikker er der i Odense?

Hvor mange Kvickly-butikker er der i Odense? Du finder 2 Coop Kvickly-butikker i Odense. En af dem ligger helt inde i centrum af byen, mens du skal en smule syd for Odenses ringvej for at finde den anden. I begge Coo Kvickly-butikker finder du desuden også en god bager.

I alt er der et sted mellem 70 og 80 Kvickly-butikker i Danmark. 6 af dem ligger på Fyn – heraf altså 2 i Odense.

De resterende Kvickly-butikker finder du i hhv. Middelfart, Nyborg og Svendbord.

Hvilken Coop Kvickly-butik i Odense er den bedste?

Da der kun er to Kvickly-butikker i Odense burde det ved første øjekast være relativt nemt at finde ud af hvilken af butikkerne, der er den bedste. Det handler selvfølgelig blot om at kaste et blik på de anmeldelser, som hver af butikkens kundeskare har givet af butikkerne.

Men det er faktisk ikke så nemt alligevel – for begge Kvickly’er scorer præcist det samme karaktergennemsnit i anmeldelserne. Med 4,1 stjerner ud af 5 mulige rangerer Coop Kvicklys butikker i Odense relativt godt, og kunderne kommer generelt med gode anmeldelser af butikkerne.

Det er særligt det venlige og servicemindede personale, såvel som det store udvalg af varer i butikkerne der roses. Mange roser også butikkernes bagere.

Blandt de dårlige anmeldelser finder man ikke nogen rød tråd. Rent statistisk får butikker altså også bare dårlige anmeldelser fra kunder, der måske i forvejen har haft en dårlig dag – og så væltes det hele yderligere, når man rammer ind i problemer under indkøbsturen. Det er ikke noget, vi vil gøre noget stort nummer ud af at fremhæve her.

Find Coop Kvicklys aktuelle tilbudsavis her

Coop Kvickly er ikke kendt for at være en discount-butik. Tværtimod udmærker Kvickly sig ved at have et bredt udvalg af varer, der gør det unødvendigt at gå i andre butikker for at finde alt det, du skal bruge. Det er altså ikke penge, du sparer i Coop Kvickly, men derimod tid.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig stadig muligt at spare penge i supermarkedet, hvis du handler smart. Her kan du med fordel gøre brug af alle de gode tilbud, som de kører i kampagneperioder.

Du kan finde Coop Kvicklys aktuelle tilbudsavis her.

Coop Kvickly butikker og åbningstider i Odense

Herunder giver vi dig et komplet overblik over Coop Kvicklys åbningstider og adresser i Odense.

Coop Kvickly Odense C
Skibhusvej 70A
5000 Odense C
Åbningstider:
Mandag til fredag fra kl. 7:00-20:00
Weekend fra kl. 7:00-19:00

Coop Kvickly Odense
Dalumvej 46
5250 Odense
Åbningstider:
Mandag til fredag fra kl. 7:00-20:00
Weekend fra kl. 7:00-19:00

mad
dbO
Måltidskasser
hello