hello
hello

Besøg Bilka Odense – se åbningstider her

Bilka odense

Besøg den 14.000 kvadratmeter store indkøbsoplevelse - Bilka Odense

Som med mange andre af de store byer i Danmark byder også Odense på sin helt egen Bilka – og oplevelsen er ikke mindre her end i landets øvrige Bilka-varehuse.

Du finder Bilka Odense ved siden af Rosengårdcentret, umiddelbart sydøst for Odenses ringvej. Her byder varehuset dig indenfor på en over 14.000 kvadratmeter stor indkøbsoplevelse.

Besøg Bilka for en fremragende indkøbsoplevelse

Bilka i Odense byder dig indenfor på en over 14.000 kvadratmeter stor indkøbsoplevelse. Bilka er Danmarks svar på Wallmart. Der er kort sagt ingen grænser for, hvad du kan finde i Bilkas butikker. Jovist, du kommer selvfølgelig til at gå lidt langt – men det skulle jo være sundt for benene. Og når du alligevel ikke har behov for at besøge andre butikker efterfølgende, så slipper du for at stå i mere end én kø.

Bilka i Odense er ikke bare handel med almene dagligvarer og varer i non-food-kategorien. Du finder nemlig også varehusets bistro umiddelbart ved indgangen, der er parat til at servere lækker mad til jer, der godt kunne trænge til lidt før eller efter indkøbsturen. Og for de helt små er der ekstra at komme efter om søndagen. Her går Bilkas helt egen ulv, Billie, rundt i varehuset, og deler ulveposer ud til børnene i butikken.

Afdelinger, der imødekommer alle dine indkøbsbehov

I Bilka finder du en afdeling til alle de ting, du går og mangler.

Grønt-afdelingen indeholder Odenses største (og måske mest friske) samlede udbud af frugt og grønt. Bageren har masser af friskbagt brød, du kan tage med hjem til morgenbordet eller brunchen. Slagteren står klar med friskt og smagfuldt kød af enhver slags.

Og så er der non-food-afdelingerne, der nærmest udgør en lille gågade for sig. Modeafdelingen indeholder en hel lille tøjbutik i sig selv – både for mænd og for kvinder. Elektronikafdelingen udbyder både computere, mobiltelefoner, fjernsyn og hvidevarer.

Og så er der selvfølgelig også have- og hobby-afdelingen, bøger og spil, cykler og biludstyr – ja, hvor går grænsen egentlig?

Hvad siger kunderne om Bilka i Odense?

Odenses Bilka får generelt rigtig fine anmeldelser fra kunderne. Varehuset rammer 4 ud af 5 mulige stjerner, hvilket er ganske gennemsnitligt – også når man sammenligner anmeldelserne med dem, de øvrige varehuse i Danmark får.

Konkret betoner de glade kunder den flotte, rene butik, såvel som venligt personale, der altid er villige til at hjælpe.

Selvfølgelig er der også de anmeldelser ind imellem, som ikke giver specielt mange roser videre. Bilka i Odense har ca. 5-10% anmeldelser på 2 stjerner eller under – dog uden nogen mrækbar rød tråd i hvad kunderne klager over. Enkelte dårlige oplevelser er selvfølgelig også at forvente, når man er et varehus af denne størrelse, der betjener tusindvis af kunder om dagen. Det kan ikke undgås, at der er nogen, der får en negativ oplevelse på vejen.

Find Bilkas aktuelle tilbudsavis her

Hvor Bilka er stor i sin fysiske fremtoning, så er priserne det stik modsatte. Eller – du finder i hvert fald ofte discountvarer lige ved siden af mærkevarerne i Bilka. Og hvis du gerne vil spare endnu flere penge, når du handler ind i det lokale hypermarked, så kan du tjekke Bilkas online tilbudsavis ud her

Adresse og åbningstider for Bilka i Odense

Bilka Odense
Niels Bohrs Alle 150
5230 Odense
Åbningstider:
Mandag til søndag fra kl. 07.00-22.00

dbO
mad
Måltidskasser
hello