Apoteket Ørnen, Odense

Apoteket Ørnen

Find et apotek i nærheden – Få faglig og professionel rådgivning hos Apoteket Ørnen

Velkommen til Apoteket Ørnen, Odense

Det er dejligt nemt med et nær apotek, hvis helbredet forlanger det. Her på apoteket er kunden i centrum. Her går de går op i dit helbred og rådgiver dig i dybden med faglige viden og menneskelige indsigt. Her er faguddannet personale med til at passe godt på kunderne.

Besøg dit nær apotek og forvent altid saglige, uafhængige og individuelle råd om vitaminer, cremer og lægeordineret medicin. Alle råd og vejledninger bygger på et solidt erfaringsgrundlag.

Apoteket har parkeringspladser bagved bygningen.

Apoteket Ørnen
V/Ragnhild Birgitte Jensen
Vestergade 80
5000 Odense C

Besøg apoteket på hjemmesiden: www.apoteket.dk

Telefon: 66 12 29 70

Åbningstider
Alle dage: 06.00-00.00

Apoteket Ørnen
Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.