bestil avis
bahne

Alletiders Jul med Odense Symfoniorkester

Alletiders Jul med Odense Symfoniorkester

Der er noget, der pusler rundt i det gamle Rigsarkiv; det er selvfølgelig nissen Pyrus. Odense Symfoniorkesters store scene bliver julet op til deres årlige koncert

BEMÆRK: Alletiders Jul Koncerterne er blevet aflyst i forbindelse med udvikling i corona pandemien.

Familiekoncerten i 2021: Pyrus – Alletiders Jul

Pyrus er en af de mest ikoniske julekalendre, som er blevet sendt i fjernsynet, hvilket både viser sig i hyppigheden, den bliver sendt med, såvel som hvor mange versioner af julekalenderen, der er kommet. 

Den populære julekalender foregår i det danske rigsarkiv, hvor rigsarkivaren Birger Bertramsen (Jesper Klein) og hans datter/sekretær Josefine Brahe (Jeanne Boel) finder ud af, at der lever nisser i det gamle arkiv. Det er op til menneskene, i samarbejde med de kløgtige nisser, Guttenborg/Gyldengrød (Paul Hüttel), Pyrus (Jan Linnebjerg) og Kandida/Kandis (Christiane Bjørg Nielsen) at redde julen og ikke mindst rigsarkivet. 

Odense Symfoniorkester byder i år til en hyggelig julekoncert med temaer og sange fra denne kendte julekalender. Koncerten er en familiekoncert, som er bygget op om hyggelige stunder for børn, unge og voksne. 

Melodierne er kendte og på dansk, så alle kan være med. Derudover plejer koncerten altid at være et stort hit, da der er lagt op til en times hyggelige stunder og smuk musik udført af det professionelle orkester, med hjælp fra korsangere og solister. 

Koncerten bliver dirigeret af Susanne Vibæk Svanekier, mens Emma Pilgaard Christiansen og Mikkel Baden-Jensen er koncertens solister. 

Christmas Carols – koncert med julekor

I denne julekoncert blander Odense Symfoniorkester sig med Det Fynske Kammerkor, når der skal synges såkaldte Christmas Carols (julesalmer/-melodier). Kom i rigtig julestemning, når der både bliver sunget og spillet nogle af de mest kendte julesange fra Amerika og Danmark.

Bemærk, at dette er en af Odense Symfoniorkesters mest populære koncerter hvert år, så det er med at skynde sig, hvis du gerne vil sikre dig en plads midt i julehyggen og de smukke toner. 

Symfoniorkestret dirigeres af Susanne Vibæk Svanekier, koret dirigeres af Alice Granum, aftenens vært er Ole B. Kiilerich, og koncertens solist er Mads Mathias, som både synger og spiller saxofon, i løbet af koncerten.

Praktiske informationer

Pris

Pyrus – Alletiders Jul:

Børn / studerende / unge t.o.m. 29 år → 90 kroner.

Voksne (30+) → 150 kroner.  

Christmas Carols:

Børn / studerende / unge t.o.m. 29 år → 90 kroner.

Voksne (30+) → 220/260/310 kroner.  

Adresse

Claus Bergs Gade 9

5000 Odense C.

Dato og tidspunkt for julekoncerter

Pyrus – Alletiders Jul:

10. december 2021 → klokken 14:00. 

11. december 2021 → klokken 12:00. 

11. december 2021 → klokken 14:00. 

* Koncerten har en varighed på cirka 1 time. 

Christmas Carols

15. december 2021 → klokken 19:30

16. december 2021 → klokken 19:30

* Koncerten har en varighed på cirka 1 time og 50 minutter (inkl. pause).

Corona restriktioner

Ved indgang til koncerthuset skal der fremvises gyldigt coronapas efter de gældende retningslinjer. 

Derudover bedes du blive hjemme, hvis du er syg eller udviser symptomer.

hello
dbO

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.