Odense Zonecollege

Bliv professionel behandler på Odense Zonecollege

I snart 25 år har Odense Zonecollege kunne tilbyde uddannelser som professionel behandler

Odense ZoneCollege som det hedder i dag, udbyder komplette uddannelser der tager alternativ behandling til højere og nye niveauer. Skolens høje undervisningsniveau sikrer at samtlige færdiguddannede behandlere, kan stå på egne ben og hjælpe mennesker med at få et godt helbred.

Uddannelser på ZoneCollege

Du kan tage en zoneterapeut uddannelse eller en uddannelse som kostvejleder, kraniosakralterapeut eller akupunktør. Du får kompetencer til at starte din egen selvstændige virksomhed og samtidig blive en del af et branche netværk, hvor sparring og erfaringsudveksling er en selvfølge.

=> Læs mere om skolens uddannelser.

Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.