Mænd vil også have behandlinger med botox

Mænd vil også have behandlinger med botox

reklame

Godkendt lægemiddel med mere end 30 år på bagen, kan fjerne dine bekymringsrynker og reducere dine smilerynker

Botox har været et godkendt lægemiddel i mere end 30 år og er hurtigt blevet en af de mest populære kosmetiske behandlinger. I 2018 blev mere end 7, 4 millioner botox-behandlinger udført i USA. Til trods for at kvinder udgøre majoriteten af dem, der får botox-behandlinger, så er det også begyndt at blive normalt for mænd at få behandlinger med botox. Der er endda et helt begreb for det: `Brotox`. Det skyldes faktorer såsom:

  • Konkurrence på arbejdsmarkedet, hvor mange mænd føler, at de skal fremstå unge for at kæmpe imod aldersdiskrimination.
  • Dating og tilstedeværelse på de sociale medier motiverer mænd til at fremstå bedst muligt, så derfor får de også behandlinger med botox.

De mest populære behandlinger med botox blandt mænd er:

  • Ved øjenkrogene for at reducere “kragetæer”
  • Omkring munden for at reducere smilerynkerne
  • På panden for at reducerer bekrymringsrynker
  • Mellem øjenbrynene


Behandlinger med botox er kun lovligt for alle over 18 år. Det er dog ikke ensbetydende med, at mænd skal gøre brug af botox fra en ung alder. Tværtimod. De fleste kosmetiske læger anbefaler, at man venter med at gøre brug af botox indtil, man er omkring midten af tyverne eller starten af trediverne. Det skyldes primært, at produktionen af kollagen begynder at falde, når man er omkring 25 år.

Hvordan fjerner man bekymringsrynker med botox?

Bekymringsrynker eller 11-talsrynkerne som linjerne på panden også kaldes er mange mænd rigtige kede af at have. På grund af placering af rynkerne er det svært ikke at blive irriteret over dem. Selvom bekymringsrynker er frustrerende, så er de ganske normale, fordi vores øjenbrynene er ansvarlige for mange af vores ansigtsudtrykke. 

De dybe linjer mellem øjnene fremkommer for nogle allerede i starten af tyverne, imens det for andre først sker i fyrrerne. Bekymringsrynker opstår, fordi man med alderen mister mængden af kollagene fibre og hyaluronsyre. For at fjerne bekymringsrynkerne, skal man fylde linjerne med kollagene fibre og hyaluronsyre. Eller bruge botox. 

Hvordan fjerner man bekymringsrynker med botox så? Jo, det botox gør er, at det fryser de muskler, der skaber linjerne. Det vil sige, at man injicerer botox i musklerne på panden, så de ikke kan sammentrække sig længere og efterlader huden glat. Processen er helt den samme, hvis man vil bruge botox til at udglatte linjer ved øjnene eller ved munden. Man vil kunne se en markant reducering af ens bekymringsrynker tre til ti dage efter en behandling. 

Botox kan aldrig fjerne ens bekymringsrynker for evigt. Hvis man vil vedligeholde ens faste udtryk, er man nødt til at have mellem 3 til 4 botox behandlinger om året.

Annonce
marley-spoon
Annonce
Annonce
bestil avis
Annonce
Magasin
Besøg de lokale foretninger i Odense midtby

Det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, virksomheder, dagligvarerbutikker og mere. For en butiksejer kan en forbrugers købsadfærd gøre en verden til forskel. Når du handler lokalt, både fysisk og online viser du et godt eksempel for, hvordan vi bedst passer på vores by, og du inspirerer samtidig andre. På den måde kan du få skønne oplevelser, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund.

dinbyOdense.dk er en portal til forretninger og virksomheder der er placeret i Odense by. Vi håber at sitet her vil give overblik til en let planlægning af den næste shoppetur eller besøg i denne skønne by.

Annonce